Головна » Статті » Рецепти

Салат з консервованої риби
Салат з консервованої риби:

1 банку консервованої риби (підійде як риба в маслі, так і у власному соку)
2 варених курячих яйця; два великих бульби картоплі
1 велика варена морквина
1 середня головка салатного лука
2 – 3 штуки маринованих огірків
майонез не дуже великий жирності – для заправки.

Спочатку відваріть картоплю, моркву і курячі яйця. Після цього всі відварені інгредієнти очистіть і наріжте кубиками середньої величини.
Ріпчасту цибулю очистіть і гарненько подрібніть його. Також добре подрібніть мариновані огірки. Злийте всю рідина з консервованої риби, після чого саму рибу розімніть за допомогою виделки. Всі складові рибного салату необхідно викладати шарами. Послідовність цих шарів не має особливого значення, все залежить від ваших особистих гастрономічних пристрастей. Кожен шар салату необхідно злегка промащувати майонезом. Викладений шаруватий рибний салат повинен хоча б кілька годин настоятися в холодильнику, щоб всі інгредієнти просочилися майонезом, а також ароматами один одного. Після цього можете подавати салат з консервованої риби до столу.

Просмотров: 515
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, консервованої

Рекомендовані рецепти:

Млинці з м'ясом
Сирні кекси з кропом і кмином
Фініковий кекс
Лазанья з м'ясом і шпинатом
Булочки "Варенки"
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: