Головна » Статті » Рецепти


Хліб, запечена з часником: 1/2 чашки вершкового масла(кімнатної температури),3 головки часнику (середніх розмірів),2 столових ложки оливкової олії,приблизно 400 г батона або білого хліба,2 столових ложки дрібно нарубаної петрушки,1 чашка дрібно натертого сиру твердих сортів,невелика щіпка солі.Головки часнику слід трішечки надрізати зверху, після чого викласти їх на деко, щедро скропити оливковою олією і відправити в духову піч, де запікати протягом 45-50 хвилин при температурі 170 градусів. Далі запечений і злегка остиглий часник почистити і досить дрібно порізати, ну а потім змішати з м'яким вершковим маслом, додати туди ж натертий сир, подрібнену петрушку і трохи...
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Пісочний пиріг: 200 грам вершкового масла або маргарину,1 яйце,неповний склянку цукру,приблизно 3 склянки борошна,2 чайних ложки розпушувача,щіпка солі,варення або джем,волоські горіхи (за бажанням).Масло або маргарин кімнатної температури нарізаємо шматочками в простору миску. Туди ж просіваємо 2 склянки борошна, підсипаємо цукор, сіль, розпушувач і руками розтираємо все в крихту. Вбиваємо яйце, замішуємо тісто. Довго його вимішувати не потрібно, інакше вийде тугим, «затягнутим». Як тільки всі інгредієнти з'єдналися, скачайте тісто в кулю, приберіть в холодильник. Хвилин через 15-20 дістаньте, відокремте приблизно третину. Більшу частину покладіть у форму і долонькою розподіліть по денця. Змастіть корж...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

«М'ясні лілії»: Яловичина 300 гр.;Свинина 200 гр.;Лук 2 шт.;Яйця 5 відварених круто, 3 сирих;Часник 4 зубки;Сіль, коріандр, перець.Прикраса:Ягоди журавлини, зелень петрушки.З м'яса цибулі робимо фарш. Краще його два рази пропустити на м'ясорубці, а потім відбити для ніжності. Сирі яйця з'єднати з сіллю, часником, перцем і коріандром. У м'ясо додати яєчну суміш. Очистити попередньо зварені яйця круто. Обліпити відварені яйця м'ясної масою. Спочатку з фаршу сформувати коржик, покласти всередину яйце і з'єднати краї коржа. Запікати в духовці напівфабрикати для лілій 25 хвилин при температурі 220 градусів С. Готові заготовки остудити і розрізати у...
Переглядів: 669
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Оранжик»: 1 кг. моркви,2 середні цибулини,300-350 гр.шинки,майонезтрохи рослинного масла.Почистити 1 кг моркви, потерти на крупній тертці або на комбайні. На сковорідку налити трохи олії і викласти моркву. Готувати(помішуючи) на великому вогні 5 хвилин,потім закрити кришкою, зробити вогонь нижче середнього і довести моркву до повної готовності. Залишити остигати. 2 середні цибулини дрібно порізати і залити гарячим маринадом. Маринад — налити в каструлю 250 мл води, додати 3 стіл.ложки цукру, 0.5 столів.ложки солі. Закип'ятити, влити 50 мл 9% оцту. Як маринад охолоне, лук готовий. Шинку порізати соломкою. З'єднувати інгредієнти і заправляти салат рекомендується безпосередньо перед подачею...
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Російський»: Філе оселедця 1 шт.Горіхи волоські 100 р.Морква 1 шт.Лук 1 шт.Свіжі гриби 200 р.Яйця 2 шт.Зелена цибуля невеликий пучок.Рослинна олія 1 ст. ложка.Майонез або сметана 300 р.Сіль за смаком.Філе оселедця нарізати шматочками і змішати з подрібненими горіхами. Цибулю нарізати півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Овочі з'єднати і обсмажити, але злегка, не допускаючи зміни кольору. Гриби відварити в підсоленій воді, нарізати. Яйця і зелену цибулю дрібно посікти. Викладати салат шарами, промазуючи майонезом через шар, в наступному порядку: оселедець з горіхами, яйця, овочі, гриби, зелень. Верхній шар покрити майонезом...
Переглядів: 649
Рецепти | | Коментарі (0)

Бочонок з пловом: Для начинки:1 курка 1,5 кг або м'ясо1 велика цибулинасіль і перець2,5 склянки рису Басматі90 г розтопленого вершкового маслакуркума, шафран, або сари кекможна додати приправу для плову.Для тіста:3 яйця1/3 склянки води1/2 ст. л. солі3.5 склянки борошна1 ст. л. розтопленого вершкового масла2 ст. л. рослинного масламожна замінити тісто лавашем.Зварити рис до напівготовності, відкинути на друшляк. Розтопити масло на сковороді, додати рис. Залишити. Курку зварити до напівготовності. Прибрати кістки, розібрати руками на шматочки, трохи обсмажити разом з цибулею, посолити, поперчити (спочатку смажимо цибулю до...
Переглядів: 656
Рецепти | | Коментарі (0)

Печиво «Кокосанка»: 400 гр кокосова стружка4-5 шт яйце300 гр цукор.Всі інгредієнти перемішати (яйця збивати не треба) у такому порядку:1, яйця,2 цукор,3 стружкаПодивіться що в підсумку вийшло.Тепер сформувати кульки з волоський горіх і викласти на пергаментний папірОсь і все!!!Далеко не відходьте від духовки, печеться дуже швидко! В попередньо розігрітій духовці досить 25-30 хвилин при температурі 180 гр. Подивіться яке воно ніжне, дуже раджу приготувати! Так і рецептик, легше не буває!
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «ІРИНА»: Копчена курка 200 р150 г огірок свіжийгриби мариновані 150 гцибуля ріпчаста 1 шт4 шт яйця варенімайонез або сметана за смакомсіль і перець за смакомзелена цибуля (будь-яка зелень) за смаком.Гриби і цибулю порізати, обсмажити трохи остудити. М'ясо і огірок тонко порізати соломкою, яйця натерти, зелень подрібнити. Викласти шарами знизу вгору:курка, огірок, гриби з цибулею, зелень, яйця. Промазати заправкою, посолити і поперчити за смаком. Прикрасити за бажанням.
Переглядів: 623
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Лісовик»: 1 шт. куряча відварна грудка,400 г печериць,2 шт. цибулі,3 шт. варених яйця,100 г твердого сиру,0,5 склянки мелених волоських горіхів,майонез.Печериці, цибулю порізати, посмажити окремо. Грудку порізати кубиками, яйця відварити, потерти на крупній тертці, сир потерти на крупній тертці, додати горіхи, заправити майонезом, перемішати. На плоске блюдо поставити в центр склянку або пляшку, викласти наш салат і трохи придавити його. Потім дуже акуратно витягнути стакан і прикрасити. Прикрашаємо наш салат зеленню і квіточками з маслин. Прикрасити за бажанням.
Переглядів: 593
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Пікантний момент»: волоські горіхи 100 грам;куряча грудка 200 грам;свіжі печериці 250 грам;куряче яйце 3 штуки;часник 3 зубчики;цибулина 1 штука;твердий сир 150 грам;майонез за смаком;консервований горошок 100 гр.;рослинна олія для смаження. Курячу грудку відварити, охолодити і нарізати дрібними кубиками. Печериці обсмажити на рослинній олії до готовності. Куряче яйце зварити круто, охолодити і очистити. Твердий сир натерти на крупній тертці. Салат викладається шарами. З початку викладається куряче м'ясо, далі волоські горіхи змішані з часником і невеликою кількістю майонезу, печериці, тертий яєчний білок, майонез, консервований горошок, сир, знову майонез і в ув'язненні...
Переглядів: 594
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 211-220 221-230 231-240 241-250 251-260 ... 4691-4700 4701-4708