Головна » Статті » Рецепти

Салат «ІРИНА»
Салат «ІРИНА»:

Копчена курка 200 р
150 г огірок свіжий
гриби мариновані 150 г
цибуля ріпчаста 1 шт
4 шт яйця варені
майонез або сметана за смаком
сіль і перець за смаком
зелена цибуля (будь-яка зелень) за смаком.

Гриби і цибулю порізати, обсмажити трохи остудити. М'ясо і огірок тонко порізати соломкою, яйця натерти, зелень подрібнити. Викласти шарами знизу вгору:
курка, огірок, гриби з цибулею, зелень, яйця. Промазати заправкою, посолити і поперчити за смаком. Прикрасити за бажанням.

Просмотров: 399
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, огірок

Рекомендовані рецепти:

Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Закусочний шпинат
Цибулевий джем
Рибка по-провансальски
Бутерброди з ананасом та сиром
Рублене тісто
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: