Головна » Статті » Рецепти

Кальмари фаршировані ...кальмарами
Є багато рецептів фаршированих кальмарів, їх порожнисті тушки немов спеціально пристосовані для этого.Необходимые продукти: 8 цілих кальмарів, 1 яйце, 2 зубчики часнику, 1 лимон,
жмені дрібно нарізаних петрушки і кропу, 3 ст. ложки точених сухарів, 4 ст. ложки соняшникової олії, пів склянки білого сухого вина, сіль і мелений чорний перець за смаком.
Процес приготування:
Кальмари почистити зсередини і як слід промити під струменем води.
Відокремити щупальця кальмарів, нарізати їх, як можна дрібніше, і з'єднати з часником, пропущеним через прес, і половиною всього кількості зелені.
Додати яйце, сухарі, половину масла, сіль, перець і все перемішати.
Кожну тушку начинити сумішшю і скріпити край "мішечка" зубочисткою.
Кальмари рівномірно обсмажити в сковороді на залишку масла.
Залити вином, довести до кипіння і тушкувати під кришкою на слабкому полум'ї півгодини до готовності кальмарів.
Подавати, поливши лимонним соком і посипати що залишилася зеленню.
Просмотров: 638
Категория: Рецепти |
| Теги: кальмарів, кальмари

Рекомендовані рецепти:

Яблучний пай
Салат "Червоний"
Сьомга по-французьки
Салат "Сільський"
Печиво з кремом з халви
Смузі з перцем чилі (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: