Головна » Статті » Рецепти |
Кальмари фаршировані ...кальмарами
Є багато рецептів фаршированих кальмарів, їх порожнисті тушки немов спеціально пристосовані для этого.Необходимые продукти: 8 цілих кальмарів, 1 яйце, 2 зубчики часнику, 1 лимон, жмені дрібно нарізаних петрушки і кропу, 3 ст. ложки точених сухарів, 4 ст. ложки соняшникової олії, пів склянки білого сухого вина, сіль і мелений чорний перець за смаком. Процес приготування: Кальмари почистити зсередини і як слід промити під струменем води. Відокремити щупальця кальмарів, нарізати їх, як можна дрібніше, і з'єднати з часником, пропущеним через прес, і половиною всього кількості зелені. Додати яйце, сухарі, половину масла, сіль, перець і все перемішати. Кожну тушку начинити сумішшю і скріпити край "мішечка" зубочисткою. Кальмари рівномірно обсмажити в сковороді на залишку масла. Залити вином, довести до кипіння і тушкувати під кришкою на слабкому полум'ї півгодини до готовності кальмарів. Подавати, поливши лимонним соком і посипати що залишилася зеленню. | |
Просмотров: 626 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |