Головна » Статті » Рецепти

Хліб, запечена з часником
Хліб, запечена з часником:

1/2 чашки вершкового масла(кімнатної температури),
3 головки часнику (середніх розмірів),
2 столових ложки оливкової олії,
приблизно 400 г батона або білого хліба,
2 столових ложки дрібно нарубаної петрушки,
1 чашка дрібно натертого сиру твердих сортів,
невелика щіпка солі.

Головки часнику слід трішечки надрізати зверху, після чого викласти їх на деко, щедро скропити оливковою олією і відправити в духову піч, де запікати протягом 45-50 хвилин при температурі 170 градусів. Далі запечений і злегка остиглий часник почистити і досить дрібно порізати, ну а потім змішати з м'яким вершковим маслом, додати туди ж натертий сир, подрібнену петрушку і трохи солі. Отриманою сумішшю слід щедро змастити нарізаний на скибочки батон або хліб, викласти його на деко і запікати в сильно розігрітій духовці близько 5-10 хвилин.

Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, дрібно

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Яблучні козинаки
Фруктові пончики
Торт "Мурашник"
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Сирний пиріг з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: