Головна » Статті » Рецепти

«М'ясні лілії»
«М'ясні лілії»:

Яловичина 300 гр.;
Свинина 200 гр.;
Лук 2 шт.;
Яйця 5 відварених круто, 3 сирих;
Часник 4 зубки;
Сіль, коріандр, перець.
Прикраса:
Ягоди журавлини, зелень петрушки.

З м'яса цибулі робимо фарш. Краще його два рази пропустити на м'ясорубці, а потім відбити для ніжності. Сирі яйця з'єднати з сіллю, часником, перцем і коріандром. У м'ясо додати яєчну суміш. Очистити попередньо зварені яйця круто. Обліпити відварені яйця м'ясної масою. Спочатку з фаршу сформувати коржик, покласти всередину яйце і з'єднати краї коржа. Запікати в духовці напівфабрикати для лілій 25 хвилин при температурі 220 градусів С. Готові заготовки остудити і розрізати у вигляді лілій. З одного яйця вийде 2 лілії. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню, а в серединку лілії покласти журавлину. Так легко і просто зробити нове блюдо, яке нагадує красиві квіти лілії.

Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Теги: Лілії, яйця

Рекомендовані рецепти:

Великодні паски
Риба, запечена з оливками
Баклажани по-корейськи
Торт "Мурашник"
Картопляні биточки
Морозиво з апельсиновим соком і цедрою і шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: