«М'ясні лілії»: Яловичина 300 гр.; Свинина 200 гр.; Лук 2 шт.; Яйця 5 відварених круто, 3 сирих; Часник 4 зубки; Сіль, коріандр, перець. Прикраса: Ягоди журавлини, зелень петрушки. З м'яса цибулі робимо фарш. Краще його два рази пропустити на м'ясорубці, а потім відбити для ніжності. Сирі яйця з'єднати з сіллю, часником, перцем і коріандром. У м'ясо додати яєчну суміш. Очистити попередньо зварені яйця круто. Обліпити відварені яйця м'ясної масою. Спочатку з фаршу сформувати коржик, покласти всередину яйце і з'єднати краї коржа. Запікати в духовці напівфабрикати для лілій 25 хвилин при температурі 220 градусів С. Готові заготовки остудити і розрізати у вигляді лілій. З одного яйця вийде 2 лілії. Викласти на тарілку, прикрасити зеленню, а в серединку лілії покласти журавлину. Так легко і просто зробити нове блюдо, яке нагадує красиві квіти лілії.
|