Головна » Статті » Рецепти

Салат «Оранжик»
Салат «Оранжик»:

1 кг. моркви,
2 середні цибулини,
300-350 гр.шинки,
майонез
трохи рослинного масла.

Почистити 1 кг моркви, потерти на крупній тертці або на комбайні. На сковорідку налити трохи олії і викласти моркву. Готувати(помішуючи) на великому вогні 5 хвилин,потім закрити кришкою, зробити вогонь нижче середнього і довести моркву до повної готовності. Залишити остигати. 2 середні цибулини дрібно порізати і залити гарячим маринадом. Маринад — налити в каструлю 250 мл води, додати 3 стіл.ложки цукру, 0.5 столів.ложки солі. Закип'ятити, влити 50 мл 9% оцту. Як маринад охолоне, лук готовий. Шинку порізати соломкою. З'єднувати інгредієнти і заправляти салат рекомендується безпосередньо перед подачею на стіл.

Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, салат

Рекомендовані рецепти:

Грибний "біфштекс"
Великодні паски
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Картопляні биточки
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: