Головна » Статті » Рецепти

Салат «Лісовик»
Салат «Лісовик»:

1 шт. куряча відварна грудка,
400 г печериць,
2 шт. цибулі,
3 шт. варених яйця,
100 г твердого сиру,
0,5 склянки мелених волоських горіхів,
майонез.

Печериці, цибулю порізати, посмажити окремо. Грудку порізати кубиками, яйця відварити, потерти на крупній тертці, сир потерти на крупній тертці, додати горіхи, заправити майонезом, перемішати. На плоске блюдо поставити в центр склянку або пляшку, викласти наш салат і трохи придавити його. Потім дуже акуратно витягнути стакан і прикрасити. Прикрашаємо наш салат зеленню і квіточками з маслин. Прикрасити за бажанням.

Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: потерти, салат

Рекомендовані рецепти:

Смажений рис з ананасом
Салат з копченої риби з кислим яблуком
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Філе курки, фаршироване ківі
Печінка, приготована з овочами
Як приготувати тефтелі з гречки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: