Головна » Статті » Рецепти

Салат «Лісовик»
Салат «Лісовик»:

1 шт. куряча відварна грудка,
400 г печериць,
2 шт. цибулі,
3 шт. варених яйця,
100 г твердого сиру,
0,5 склянки мелених волоських горіхів,
майонез.

Печериці, цибулю порізати, посмажити окремо. Грудку порізати кубиками, яйця відварити, потерти на крупній тертці, сир потерти на крупній тертці, додати горіхи, заправити майонезом, перемішати. На плоске блюдо поставити в центр склянку або пляшку, викласти наш салат і трохи придавити його. Потім дуже акуратно витягнути стакан і прикрасити. Прикрашаємо наш салат зеленню і квіточками з маслин. Прикрасити за бажанням.

Просмотров: 594
Категория: Рецепти |
| Теги: потерти, салат

Рекомендовані рецепти:

М'ясний батон з дайконом і шинкою
Пате з індички з черносмородиновим желе
Торт "Ласун"
Макарони з шинкою і грибним соусом
Апельсинові квадратики
Закуска з брокколі і шпрот
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: