Головна » Статті » Рецепти


Сирники пишні: 500 г сиру,по 2 ст. л. борошна,3 ч. л цукру2 яйця,по 1/2 ч. л. соди і солі.Яйця збити з сіллю ,додати сир, борошно, соду, цукор і перемішати. Нагріти сковороду з раст.маслом сирники викладати столовою ложкою, приблизно половину ложки на невеликій відстані один від одного (викладати гіркою-будете перевертати вони розійдуться овали). Коли перевертаю відразу накриваю кришкою Викласти на паперовий рушник,щоб стік зайвий жир.
Переглядів: 658
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирне печиво «Поцілунки»: 250 г сиру250 г маргарину100 г цукру2 склянки борошна1 пакетик ванільного цукрурослинне масло.Маргарин розминаємо, перетворюємо в однорідну масу, додаємо просіяне борошно, сир, ванільний цукор і все ретельно перемішуємо до зникнення грудок. Розкачуємо його в пласт товщиною сантиметра 3 і склянкою вирізаємо кружечки. Кожен гурток посипаємо цукром і два рази згинаємо навпіл. Зверху ще раз посипаємо цукром. Деко змащуємо олією, викладаємо печиво і ставимо в духовку на 15-20 хвилин. Через 20 хвилин найсвіжіше гаряче і смачне печиво готово!
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Білий танець»: Куряча грудка 400 р.Свіжі огірки 4-5 шт.Цибуля ріпчаста 1 шт.Яйце 3 шт.Сир твердий 70-80 р.Майонез 160 р.Масло рослинне 2 ст. л.Сіль, чорний мелений перець за смаком.Розжарити сковорідку і на рослинному маслі обсмажити дрібно нарізану ріпчасту цибулю. Збити яйце з сіллю і посмажити на олії млинці.Відварити куряче філе в підсоленій воді до готовності, остудити і нарізати дрібно у довільній формі. Очистити від шкірки свіжі огірки і порізати брусочками. Сир натерти на крупній тертці. Салат викладати шарами: м'ясо куряче, змастити майонезом, обсмажену цибулю, огірки, змастити майонезом, посолити і поперчити, потім...
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Пахлава: Для тіста : 200 грам масла вершкового200 мл сметани3 жовтки0,5 ч. л. соди350-400 грам борошнаЩіпку соліДля начинки :200 гр. цукру300 гр. волоських горіхів ( можна приготувати з фундуком або мигдалем)50 грам вершкового маслаЖменю фундукаДля сиропу :6 ст. ложок меду4-5 ст. ложок вершкового масла.Приготуйте тісто. Соду змішайте зі сметаною. В чаші порубаєте ножем борошно з маслом, потім перетріть руками в крихту. Додайте 2 жовтки, сметану з содою, сіль, замісити м'яке, еластичне тісто. Можна додати ще борошна, якщо це необхідно. Тісто має постояти 1-2 години. Тим...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Млинці з куркою і грибами: Для тіста:борошно 1 склянкумолоко 500 млцукор 1 ст. ложкаяйця 3 штукисіль 1 щіпкаДля начинки:куряче філе 2-3 штукипечериці 300 гтрохи твердого сируспеції за смакомчасник за смаком.Насипте борошно в глибоку посуд, влийте в неї половину взятого молока і замісіть тісто, однорідне по консистенції. Потім невеликими порціями влийте молоко, що залишилося, не припиняючи розмішування тіста. Утворення грудочок запобіжить використання міксера. Після цього розігрійте в окремому посуді яйця і збийте їх в піну виделкою з цукром і сіллю. З'єднайте яєчну суміш і тісто, їх безперервно помішуючи. У...
Переглядів: 599
Рецепти | | Коментарі (0)

Банановий рулет: 1 банку згущеного молока'1 яйце'1 ч. л. соди'5 ст. ложки борошна'100 р. злив.масла'2 банана'горішки.Для тіста: 1/2 банки сгущ. молока' мед' яйце' борошно і гашену соду з'єднуємо і добре перемішуємо. Виливаємо на деко' застелений пергаментним папером' випікаємо при t 130 З' 15-25 хв. Для крем: збиваємо залишився сгущ. молоко з розм'якшеним вершковим маслом. Банани очищаємо' нарізаємо маленькими кружечками' можна використовувати цілі. Готовий корж викладаємо на харчову плівку' змащуємо половиною крему' поверх укладаємо шматочки або цілий банан і звертаємо в рулет' даємо йому охолонути. Остиглий рулет змащуємо залишилися кремом і посипаємо горіхами.
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Картопля з грибами в вершках: Близько 8 картоплин середнього розміру,400 гр грибів (шампіньйони),4 зубчики часнику,невеликий пучок петрушки,4-5 столових ложок рослинного або оливкового масла,сіль і мелений чорний перець,300 мл жирних вершків.Розігріваємо духовку до 200 градусів. Чистимо та миємо картоплю, потім нарізаємо тонкими скибочками (2-3 мм ). Добре промиваємо картоплю від крохмалю і залишаємо стікати. Тим часом нарізаємо гриби. Розігріваємо олію в сковороді з товстим дном на середньому вогні. Викладаємо картоплю, перемішуємо дерев'яною ложкою так, щоб всі шматочки були покриті олією. Додаємо сіль, перець. Продовжуємо перемішувати до тих пір, поки не побачимо, як скибочки кар-тофеля...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

Супу-пюре з печериць: Печериці 300 грЦибулю порей, біла частина 1Часник 1 зубчикВода 300 млМасло вершкове 2 ст. л.Вершки 150 млСіль, перецьМускатний горіх мелений.Вершкове мало розтопити на сковорідці, згасити в порізану цибулю порей. Печериці вимити, порізати, закинути в киплячу воду, варити близько 10 хвилин. Додати до грибів цибулю, поварити ще хвилини 3. Подрібнити вміст каструлі блендером не до однорідної маси, вміст має бути розміром з крупинку. Вершки злегка підігріти, додати до них роздавлений зубчик часнику, влити в каструлю. Посолити, поперчити, спробувати на смак, додати при необхідності ще спецій, і потім додати мускатний горіх....
Переглядів: 631
Рецепти | | Коментарі (0)

Оладки: Яйце куряче 2 штСіль 1/4 ч. л.Цукор 3/4 ст. л.Кефір 1/2 стак.Сметана 2 ст. л.Борошно 1.5 скл.Сода 1/2 ч. л.Яйця розтираємо з сіллю і цукром, додаємо кефір і сметану, борошно і в самому кінці – соду. Смажимо на розігрітій з маслом сковороді, викласти на серветку, щоб вбралося зайве масло.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Домашні хот-доги: оливкова олія500 г м'ясного фаршу1/2 цибулі1 зубчик часнику450 г томатного соусу1/4 склянки води1.5 чайної ложки перцю чилі1-2 їдальні ложки гірчицісіль, перець за смаком8 паличок Моцарелла8 булочок для хот-догів.Обсмажте дрібно нарізану цибулю, викладіть фарш, видавіть часник. Всипте спеції. Влийте томатну пасту і подтушите. Посоліть, поперчіть. Готуйте до однорідної маси. Дрібно наріжте стебла зеленого лука. У кожну булочку вкладіть моцарелу. Зверху викладіть готовий гарячий фарш. І присипте цибулею.
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 221-230 231-240 241-250 251-260 261-270 ... 4691-4700 4701-4708