Супу-пюре з печериць: Печериці 300 грЦибулю порей, біла частина 1Часник 1 зубчикВода 300 млМасло вершкове 2 ст. л.Вершки 150 млСіль, перецьМускатний горіх мелений.Вершкове мало розтопити на сковорідці, згасити в порізану цибулю порей. Печериці вимити, порізати, закинути в киплячу воду, варити близько 10 хвилин. Додати до грибів цибулю, поварити ще хвилини 3. Подрібнити вміст каструлі блендером не до однорідної маси, вміст має бути розміром з крупинку. Вершки злегка підігріти, додати до них роздавлений зубчик часнику, влити в каструлю. Посолити, поперчити, спробувати на смак, додати при необхідності ще спецій, і потім додати мускатний горіх....