Головна » Статті » Рецепти

Супу-пюре з печериць
Супу-пюре з печериць:

Печериці 300 гр
Цибулю порей, біла частина 1
Часник 1 зубчик
Вода 300 мл
Масло вершкове 2 ст. л.
Вершки 150 мл
Сіль, перець
Мускатний горіх мелений.

Вершкове мало розтопити на сковорідці, згасити в порізану цибулю порей. Печериці вимити, порізати, закинути в киплячу воду, варити близько 10 хвилин. Додати до грибів цибулю, поварити ще хвилини 3. Подрібнити вміст каструлі блендером не до однорідної маси, вміст має бути розміром з крупинку. Вершки злегка підігріти, додати до них роздавлений зубчик часнику, влити в каструлю. Посолити, поперчити, спробувати на смак, додати при необхідності ще спецій, і потім додати мускатний горіх. Мускатний горіх додасть супу-пюре неповторну нотку аромату і посилить смак грибів.

Просмотров: 408
Категория: Рецепти |
| Теги: супу-пюре, горіх

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з гарбузом і ківі
Омлет з щавлем і сиром
Салат з грейпфрутом
Львівський сирник
Баклажани по-італійськи
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: