Головна » Статті » Рецепти


Рулет «Мімоза»: 1 упаковка листкового лаваша(3 листа),250г майонезу,3 вар. яйця,150-200г сиру,1 банка сайри,кріп,зелена цибуля.Розкласти лаваш. Змастити кожен аркуш майонезом. На один-натерти яйця, на другий-сир, на третій-пом'яту виделкою сайру.Зверху кожен аркуш посипати цибулею і кропом. Перший лист згорнути в рулет. Покласти його в початок другого листа і продовжити згортання. Потім покласти в початок третього листа і загорнути рулет до кінця. Прибрати в пакет і в холодильник. Краще всього на ніч-він так просочиться краще.
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Лимонний пиріг: борошно 260 г;масло вершкове 230 г;яйця 4 шт.;цукрова пудра 310 г;лимон 1 шт.;ванільний цукор 1 пакетик;розпушувач 2 ч. л.;сіль.Викласти масло у велику миску і дати йому розм'якнути при кімнатній температурі. Білки яєць акуратно відокремити від жовтків. Охолоджені білки збити в міцну піну. До вершкового масла додати 200 г цукрової пудри, ванільний цукор і все ретельно розтерти. Додати жовтки і щіпку солі.Збити. Всипати борошно, просіяне з розпушувачем. Перемішати. Лимон ретельно вимити, зняти з нього цедру і видавити сік з половини лимона в тісто. Цедру залишити для прикраси пирога. Додати в...
Переглядів: 680
Рецепти | | Коментарі (0)

Проста випічка — конверти з шинкою і сиром: лист листкового тіста, розморозити2 столових ложки діжонської гірчицічасниковий і цибульний порошоклистки сушеного чебрецю8 тонких шарів шинки8 тонких шарів сирувелике яйце, збити з 1 столовою ложкою водимелений чорний перець.
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Риба з помідорами: 4 філе риби білих сортів1 банка томатів у власному соку1 морква1 цибулиназеленьчасниколія для обсмажування.Обсмажити цибулю, моркву і нижню частину зелені, додати томати, часник, посолити. Тушкувати 2-3 хвилини. Укласти шматки риби і «вкрити» їх підливою. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин. Перед подачею посипати залишками зелені.
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Часникові булочки: Тісто:Молоко 250 млБорошно 400 рРослинне масло 2 ст. ложкиСіль 0,5 ч. ложкиЦукор 1 ст. ложкаДріжджі сухі 1 ч. ложкаДля змазування:Жовток 1 шт.Начинка:Вершкове масло 50 гЧасник 7 зубчиківЗелень подрібнена 2 ст. ложки.Замісити всі інгредієнти для тіста. Отримане тісто накрити рушником і залишити в теплому місці, воно повинно збільшитися в 2 рази. Готове тісто розділити на 16 частин, приблизно за 50 р. Накрити рушником і залишити на 30 хвилин або більше, щоб тісто трохи піднялося. Помістити розм'якшене масло, часник і зелень в чашу блендера і все подрібнити....
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Бутерброди «Пікантні»: 250 гр крабових паличок4 варених яйця1 яблуко1 плавлений сирокбатонмайонезсіль, перецьлимонлистовий салатчервона риба.Крабові палички і яйця нарізати. 1 яблуко, 1 плавлений сирок потерти на тертці. Все змішати, додати сіль, перець, майонез. Тостовий батон розрізати і обсмажити на рослинному маслі, зверху кладемо листовий салат, начинку, рибу, лимон.
Переглядів: 638
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат мазурка: консервована червона квасоля 1 банку,кукурудза консервована 1 банка,перець болгарський 2 шт,огірки мариновані-2 шт,волоські горіхи 100 г,часник 2-3 часточки,зелень петрушки або кінзи,олія оливкова/рослинне або (пісний) майонез.Мариновані огірки порізати кубиками. Болгарський перець також нарізати кубиками. Волоські горіхи порубати. Для того щоб подрібнити волоські горіхи, їх можна покласти в пакет і прокатати по них качалкою. Зелень вимити, обсушити і порубати. З консервованої квасолі і кукурудзи злити рідину. Часник пропустити через прес. У салатницю викласти квасолю, кукурудзу, огірки, перець, горіхи, зелень. Все добре перемішати і заправити салат олією або майонезом.
Переглядів: 650
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Боярський»: 250 гр буженини нарізати кубиками1 банка горошку3 яйця варені, нарізати кубиками2 помідори нарізати кубиками, поперчити і посолити2-3 зубчики часнику дрібно нарізати150 гр сиру натерти на тертцісільперець чорниймайонез.Викласти шарами. Після кожного шару тонко змастити майонезом. Прикрасити зеленню.
Переглядів: 612
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Бонапарт»: 500 г печериць свіжих500 г курячого філе500 г моркви300 г сиру4 варених яйця2 шт. картоплі2 шт. цибулі2 упаковки майонезу.Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити. Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Чоловіча мрія»: 250 г шинки250 г курячого філе200 г маринованих опеньків1 цибулина2 яйцямайонез.Яйця зварити, охолодити, нарізати. Курячу грудку зварити, охолодити, нарізати. Шинку нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями і обдати окропом. З'єднати курячу грудинку, шинку, опеньки, цибуля, яйця. Заправити салат майонезом і перемішати. Оформити за бажанням.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 241-250 251-260 261-270 271-280 281-290 ... 4691-4700 4701-4708