Головна » Статті » Рецепти

Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт»:

500 г печериць свіжих
500 г курячого філе
500 г моркви
300 г сиру
4 варених яйця
2 шт. картоплі
2 шт. цибулі
2 упаковки майонезу.

Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити. Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або за бажанням, охолодити, і можна подавати.

Просмотров: 483
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, салат

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Халвинка"
Грибний "біфштекс"
Курка з томатним рисом
Печиво "Анзак"
Цепеліни
Закуска з печериць по-іспанськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: