Головна » Статті » Рецепти

Салат «Бонапарт»
Салат «Бонапарт»:

500 г печериць свіжих
500 г курячого філе
500 г моркви
300 г сиру
4 варених яйця
2 шт. картоплі
2 шт. цибулі
2 упаковки майонезу.

Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити. Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або за бажанням, охолодити, і можна подавати.

Просмотров: 595
Категория: Рецепти |
| Теги: картоплю, салат

Рекомендовані рецепти:

Салат "Червоний"
Пряники медово-бананові
Пиріг зі шпинатом і сиром
Українські пампушки з часником
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Торт "Медовик"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: