Салат «Бонапарт»: 500 г печериць свіжих 500 г курячого філе 500 г моркви 300 г сиру 4 варених яйця 2 шт. картоплі 2 шт. цибулі 2 упаковки майонезу. Грибочки порізати, підсмажити на маленькій кількості рослинної олії, поперчити і посолити. Морква перетерти на тертці, обсмажити до готовності, посолити. Куряче філе зварити до готовності в підсоленій воді з лавровим листом, поперчив. Картоплю відварити. Сир, яйця і картоплю потерти на тертці, цибулю дрібно нарізати і підсмажити. Салат викладається шарами : картоплю, потім гриби, майонезна сітка, курка шматочками, цибулю, моркву, майонез, яйця, сир, майонезна сітка. Перед подачею на стіл прикрасити салат грибами і зеленню або за бажанням, охолодити, і можна подавати.
|