Головна » Статті » Рецепти

Риба з помідорами
Риба з помідорами:

4 філе риби білих сортів
1 банка томатів у власному соку
1 морква
1 цибулина
зелень
часник
олія для обсмажування.

Обсмажити цибулю, моркву і нижню частину зелені, додати томати, часник, посолити. Тушкувати 2-3 хвилини. Укласти шматки риби і «вкрити» їх підливою. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин. Перед подачею посипати залишками зелені.

Просмотров: 654
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкувати, Риби

Рекомендовані рецепти:

Омлет по-турецьки "Менемен"
Салат з куркою та локшиною
Бутерброди з ківі
Угорський пиріг до чаю
Сирні вафлі
Алкогольний напій з лимонним ароматом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: