Головна » Статті » Рецепти

Риба з помідорами
Риба з помідорами:

4 філе риби білих сортів
1 банка томатів у власному соку
1 морква
1 цибулина
зелень
часник
олія для обсмажування.

Обсмажити цибулю, моркву і нижню частину зелені, додати томати, часник, посолити. Тушкувати 2-3 хвилини. Укласти шматки риби і «вкрити» їх підливою. Тушкувати під кришкою 10-15 хвилин. Перед подачею посипати залишками зелені.

Просмотров: 424
Категория: Рецепти |
| Теги: тушкувати, Риби

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-кавовий пиріг
Омлет-бісквіт
Рецепт "Хрусткого" салату
Кексики з вишнею
Тефтелі з яблуками
Баклажани по-корейськи
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: