Салат мазурка: консервована червона квасоля 1 банку, кукурудза консервована 1 банка, перець болгарський 2 шт, огірки мариновані-2 шт, волоські горіхи 100 г, часник 2-3 часточки, зелень петрушки або кінзи, олія оливкова/рослинне або (пісний) майонез. Мариновані огірки порізати кубиками. Болгарський перець також нарізати кубиками. Волоські горіхи порубати. Для того щоб подрібнити волоські горіхи, їх можна покласти в пакет і прокатати по них качалкою. Зелень вимити, обсушити і порубати. З консервованої квасолі і кукурудзи злити рідину. Часник пропустити через прес. У салатницю викласти квасолю, кукурудзу, огірки, перець, горіхи, зелень. Все добре перемішати і заправити салат олією або майонезом.
|