Дуже смачний салат з свіжих печериць: свіжі печериці (краще не білі, а коричневі) 300 гр.ріпчаста цибуля (червона ) 200 гр.солодкий болгарський перець (різних кольорів) 200 гр.приправа (цибуля – пудра, часник-пудра, сушений і подрібнений кріп, паприка, червоний гіркий перець, орегано, суміш італійських трав)сіль за смакомгрибний або звичайний соєвий соус.Свіжі печериці ретельно миємо, потім обрізаємо ніжки. Болгарський перчик промиваємо під водою і чистимо від зернят, потім нарізаємо півкільцями, або на четвертинки. Ріпчасту цибулю чистимо від луски і нарізаємо півкільцями. Всі інгредієнти перемішуємо (перець, гриби і цибулю). Готуємо заправку. Змішуємо всі приправи потроху і за смаком, солимо...