Головна » Статті » Рецепти


Курка у тесті: Листкове тісто 1 упаковка20 шт. Печерицікуряче філе 0.5 кгБіле вино 1/2 склянкиЦибуля 2 шт.Гриби, цибулю порізати і тушкувати в сотейнику. Потім додати келих вина. Посолити і поперчити. Куряче філе порізати кубиками і обсмажити на соняшниковій олії до напівготовності. Готове листкове тісто замісити, порушивши структуру (сформувати кульку і заново його розкачати). Викласти начинку і сформувати рулет — на тісто викладається скачала куряче філе а потім гриби. При бажанні можна додати помідори черрі порізані навпіл.Запікати при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Солянка м'ясна збірна по-швидкому: Бульйон або вода кип'ячена 1,5-2 лСало свиняче 50-70 рКовбаса копчена 50-70 рШинка 50-70 рСосиски 50-70 рМорква 1 шт.Цибуля ріпчаста 1 шт.3-5 шт. Помідор (можна замінити томатною пастою – 2 ст. л. на склянку води)Огірок солоний 100 гСіль і перець за смаком.Прикраса при подачі (на одну порцію):Сметана 1 ложкаМаслини 3-5 шт.Скибочки лимона 1-2 шт.Зелень свіжа, дрібно нарізана 1 щіпка (за бажанням).На розігрітій сковороді вытопите сало, попередньо дрібно нарізавши його. Залишилися шкварки можете потім видалити (за бажанням). Інші м'ясні продукти (їх повинно бути...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Капустяний тортик: капуста 500-600 рборошно 3-5 столових ложкияйця 3 штукицибуля 2 штукиморкву 2-3 штукифарш мясний 500 гтвердий сир 100 гмайонез 3-4 столові ложкимасло для смаженнязелень, сіль, спеції за смаком.Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити. Цибулю подрібнити на крупній тертці моркву подрібнити — все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити. Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар моркви з цибулею, зелень. Шари повторити. Викласти торт на деко, змастити масою сиру і майонезу. Випікати в...
Переглядів: 630
Рецепти | | Коментарі (0)

Дуже смачний салат з свіжих печериць: свіжі печериці (краще не білі, а коричневі) 300 гр.ріпчаста цибуля (червона ) 200 гр.солодкий болгарський перець (різних кольорів) 200 гр.приправа (цибуля – пудра, часник-пудра, сушений і подрібнений кріп, паприка, червоний гіркий перець, орегано, суміш італійських трав)сіль за смакомгрибний або звичайний соєвий соус.Свіжі печериці ретельно миємо, потім обрізаємо ніжки. Болгарський перчик промиваємо під водою і чистимо від зернят, потім нарізаємо півкільцями, або на четвертинки. Ріпчасту цибулю чистимо від луски і нарізаємо півкільцями. Всі інгредієнти перемішуємо (перець, гриби і цибулю). Готуємо заправку. Змішуємо всі приправи потроху і за смаком, солимо...
Переглядів: 597
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибний суп на швидку руку: Вода 1 лФіле тріски 100 гКартопля 2 шт.Цибуля ріпчаста 1 шт.Лимон 1 шт. (вичавити сік)Зелень кропу (або петрушки) зі стеблом за смакомСіль, перець, спеції і прянощі за смаком.Налийте в каструлю воду і доведіть до кипіння. Очищені і нарізані картоплю, цибулю і стебла кропу (зелень кропу поки відкладіть в сторону, щоб додати пізніше) покладіть в каструлю і варіть 10-15 хвилин. Додайте рибу, нарізану на невеликі шматочки, і варіть суп ще 10 хвилин. Потім додайте вичавлений з лимона сік, посоліть, проперчите, додайте спеції і нарізану зелень. Вимкніть вогонь. Ваш рибний...
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

Баклажани по-грузинськи: 3 баклажана середніх розмірів,1/2 склянки очищених волоських горіхів,2-3 зубчики часничку,пучок петрушки (а краще кінзи),а крім цього сіль і рослинне масло.Вимиті і витерті насухо баклажани слід порізати на тонкі поздовжні скибочки, після чого щедро посипати їх сіллю і дати постояти протягом півгодини. Потім скибочки баклажанів потрібно промити водою, підсушити паперовими рушниками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі з обох сторін. Викласти смажені баклажани на серветку, щоб з них стік зайвий жир. Подрібнити і змішати за допомогою блендера волоські горіхи з очищеним часником і дрібно нарубаною зеленню петрушки (кінзи), після чого викладати невелика кількість такої...
Переглядів: 653
Рецепти | | Коментарі (0)

Смачна Закусочка: Свіжі помідори 0,5 кг. або 4 середніЦибуля ріпчаста 1 головкаДля маринаду4 ложки рослинного масла2 ст. л. лимонного соку1 ч. ложка сушеного базиліка1 ч. ложка меду3 зубчики часникуна кінчику ножа сіль.1 червоний мелений перець.Помідори нарізати кружечками, цибулю — півкільцями. Приготувати маринад — часник дрібно порубати(не видавлювати), всі інгредієнти перемішатигарненько. Для того, щоб замаринувати цю закуску, треба взяти або банку, або зручну ємність. Помідори і цибулю укласти шарами. Залити маринадом.Може здатися, що маринаду мало, але це не так. Помідори дадуть сік.Закрити щільно. Поставити в холодильник на два...
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Оселедець пряного посолу: Оселедець свіжа або морожена 2 штуки (800-900 г)Розсіл:вода 1 літрсіль 4 стіл. ложокцукор 1,5 стіл. ложкиоцет 80 млкоріандр насіння 1 чайн. ложкагвоздика 3-4 штукизапашний перець 4-5 горошинчорний перець 5-6 горошинлавровий лист 3-4 штуки.Всі інгредієнти для розсолу і воду помістити в невеликий сотейник. Довести до кипіння і заважати до повного розчинення солі та цукру. Зняти з вогню і повністю остудити. Оселедця випатрати, відрізати голову, добре помити. Покласти в лоток. Залити розсолом, розсолом, залишити на 48 годин у холодильнику, час від часу перевертаючи рибу. Оселедець готова! Подавати рибку...
Переглядів: 624
Рецепти | | Коментарі (0)

Найсмачніші пампушки: Тісто: молоко 500 мляйця 2 шт.масло сл. або маргарин 125гр.цукор 2 ст. л. + 1ч.л.сіль 1,5 ч. л.ваніліндріжджі сухі 11 гр. (пакетик)вода тепла 0,5 ст.борошно стільки, що б тісто не було тугим, але і не липло до рук.(З цієї кількості продуктів виходить більше 40 пончиків).Молоко змішати з водою, трохи нагріти. Додати весь цукор і дріжджі. Перемішати і дати дріжджам «ожити» (хвилин 15). Тепер додаємо яйце. Вершкове масло (кімнатної температури, можна розтоплене). Сіль. Ванілін . Все ретельно збиваємо. Тепер додаємо борошно поступово і заважаємо ложкою. Викладаємо тісто на...
Переглядів: 640
Рецепти | | Коментарі (0)

Сільський салат з куркою: Йогурт 200 млПомідорів «Черрі» 12 штХлібні сухарики 50 грФіле куряче 500 гЯйця перепелині 20 штКапуста Пекінська» 0,5 кг.Спочатку потрібно відварити яйця. Після цього слід порізати їх навпіл і скласти в салатницю. Після цього відбиваємо куряче філе на дошці. Відбивати треба не дуже сильно.Далі складіть відбиті шматочки м'яса на осоружний і підсмажте до характерного золотистого кольору. Після цього м'ясо нарізати дрібною соломкою і додають в салатницю. Помідори слід розрізати на чотири частини і розкласти зверху м'яса. Якщо у вас немає сухариків, потрібно порізати батон і підсмажити шматочки в соняшниковій олії. Все...
Переглядів: 646
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 261-270 271-280 281-290 291-300 301-310 ... 4691-4700 4701-4708