Капустяний тортик: капуста 500-600 р борошно 3-5 столових ложки яйця 3 штуки цибуля 2 штуки моркву 2-3 штуки фарш мясний 500 г твердий сир 100 г майонез 3-4 столові ложки масло для смаження зелень, сіль, спеції за смаком. Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити. Цибулю подрібнити на крупній тертці моркву подрібнити — все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити. Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар моркви з цибулею, зелень. Шари повторити. Викласти торт на деко, змастити масою сиру і майонезу. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 С. Коли готовий торт охолоне, відправити його в холодильник на пару годин.
|