Головна » Статті » Рецепти

Капустяний тортик
Капустяний тортик:

капуста 500-600 р
борошно 3-5 столових ложки
яйця 3 штуки
цибуля 2 штуки
моркву 2-3 штуки
фарш мясний 500 г
твердий сир 100 г
майонез 3-4 столові ложки
масло для смаження
зелень, сіль, спеції за смаком.

Капусту дрібно нашаткувати або подрібнити в блендері. Додати яйця, сіль, перець, спеції за смаком і борошно. Все перемішати. На сковороді спекти млинці, остудити. Цибулю подрібнити на крупній тертці моркву подрібнити — все обсмажити. Посолити, поперчити. Фарш посолити. Змастити капустяні млинці сирим фаршем, зверху викласти шар моркви з цибулею, зелень. Шари повторити. Викласти торт на деко, змастити масою сиру і майонезу. Випікати в духовці 15-20 хвилин при 180 С. Коли готовий торт охолоне, відправити його в холодильник на пару годин.

Просмотров: 647
Категория: Рецепти |
| Теги: подрібнити, смаком

Рекомендовані рецепти:

Яловичина в горщику "Святкова"
Рибні зрази з зеленню та маслом
Сирні вафлі
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Закуска з мови
Заварний торт з ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: