Головна » Статті » Рецепти

Баклажани по-грузинськи
Баклажани по-грузинськи:

3 баклажана середніх розмірів,
1/2 склянки очищених волоських горіхів,
2-3 зубчики часничку,
пучок петрушки (а краще кінзи),
а крім цього сіль і рослинне масло.

Вимиті і витерті насухо баклажани слід порізати на тонкі поздовжні скибочки, після чого щедро посипати їх сіллю і дати постояти протягом півгодини. Потім скибочки баклажанів потрібно промити водою, підсушити паперовими рушниками і обсмажити на розігрітому рослинному маслі з обох сторін. Викласти смажені баклажани на серветку, щоб з них стік зайвий жир. Подрібнити і змішати за допомогою блендера волоські горіхи з очищеним часником і дрібно нарубаною зеленню петрушки (кінзи), після чого викладати невелика кількість такої начинки на обсмажені баклажани і згорнути рулетиками.

Просмотров: 415
Категория: Рецепти |
| Теги: баклажани, скибочки

Рекомендовані рецепти:

Паштет по-східному
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Налисники на молоці
Печиво на крохмалі з апельсиновою начинкою
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Салат "Букет нареченої"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: