Головна » Статті » Рецепти


Хрусткі креветки в паніровці з сухарів і пармезану: Креветки. Чим більше, тим краще. Беріть середні або великі.шматок підсушеного білого хліба, сухарів або італійської чіабатти.кінза або петрушка.жменю тертого пармезану.цедра одного лимона.сіль і перець.2 яйця і борошно.Хліб підсушіть в духовці. Потім розкришите його або потовчіть в ступці в крихту. Змішайте з пармезаном, кінзою, петрушкою і лимонною цедрою. Посоліть і поперчіть. Очистіть креветки, голову краще всього видалити. Кінці хвостиків можна залишити. Креветки обваляйте в борошні, струсіть зайве, умочіть у збите яйце і обваляйте в паніровці з крихт і пармезану. Обсмажуємо на суміші вершкового і рослинного масла...
Переглядів: 598
Рецепти | | Коментарі (0)

Скумбрія, зроблена під домашню: 2 шт свіжомороженої скумбріїРозсіл:1.5 л води3 повні ст. л. з гіркою солі1.5 ст. л. цукру2 ст. л. чаю чорного сухого2 повні жмені цибулиння.Готуємо розсіл. У каструлі з водою розчинний сіль, цукор, чай сухий і ретельно вимиту цибульне лушпиння. Довести до кипіння, накрити кришкою і дати охолонути. Процідити. Скумбрію почистити, видалити хвіст і голову, промити. Підготовлену рибу укласти в емальований або скляний посуд. Залити рибу готовим розсолом, накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 3 дні. Щодня, вранці і ввечері перевертати скумбрію. Після закінчення 3 днів витягнути рибу з...
Переглядів: 575
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибка в «золотий шубці»: 700 г філе риби2 цибулини2 морквини80 г сиру200 г 10% сметанипідлогу-чайної ложки раст.масла для смазыв. формисіль, перець.Філе розрізати на порційні шматочки і обсушити. Потім посолити, поперчити і викласти у змащену форму. Зверху посипати тертою морквою і кільцями цибулі. Потім залити сметаною та засипати тертим сиром. Запекти в духовці при 170 град хвилин 30.
Переглядів: 608
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з яйцями і сухариками: Зелений салат (будь-який, за смаком) 1 великий пучокЯйце куряче 2 шт.Сухарики житні 2 жменіПармезан 70 рМайонез 4 ст. л.Часник 1 зубчикСіль за смакомПерець за смаком.Яйця відварити круто, остудити, очистити і нарізати на четвертинки. Часник розчавити (або подрібнити), змішати з майонезом. Заправка готова. Сухарі змішати з заправкою. Салат вимити, обсушити (по можливості), нарвати руками. Додати до сухариків, акуратно перемішати. Розкласти по тарілках. Пармезан натерти або відколоти маленькі шматочки ножем, присипати салатні листя з сухариками. Зверху викласти яйця. Приправити сіллю, перцем за смаком (враховуйте солоність майонезу і сиру). Відразу...
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячий салат з апельсином: 1 великий апельсин150г відвареної курки1/2 склянки волоських горіхів1/2 склянки сушених вишень (або журавлини)60мл майонезу або йогуртутвердий тертий сирсільперецьлистя салату.Розрізаємо апельсин навпіл. Акуратно вирізаємо м'якоть і нарізаємо її кубиками. Нарізаємо курку і подрібнюємо горіхи. Беремо сушену вишню або журавлину. Змішуємо всі інгредієнти заправляємо майонезом (або натуральним йогуртом) можна також взяти ваш улюблений соус. Кладемо все в шкірку від апельсина і подаємо разом з листям салату і соусом.
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

«Осетинський пиріг з сиром»: 7 склянок борошна3 склянки молока2 ст. л. дріжджів5 г цукру3 г солі1 кг осетинського сиру або бринзи1 ст. л. рослинного масла3 ст. л. вершкового масла.Просіяне борошно висипати в посуд. Вилити в борошно підігріте молоко або кефір. Додати дріжджі, цукор, сіль і замісити тісто. Тісто має вийти не дуже тверде. Поставити тісто на расстойку на 2 години. Через це час добре перемішати і прибрати ще на 40 хвилин. Для начинки розім'яти сир. Якщо сир не жирний, додати розтоплене вершкове масло. Тісто розділити на 3 частини. Розім'яти її у вигляді...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

«йогуртовий Торт без випічки»: 150 р. бісквітного печиво100 г. вершкове маслоДля начинки:1 ст. желатину650г. персиків100 р. цукру450 р. йогурту250 р. густих вершківсік і терта цедра 1 лимона.Форму вистели пергаментом. Печиво розімни в крихту, з'єднай з вершковим маслом і щільно вклади. Остуди. Замочи желатин в холодній кип'яченій воді на 40 хвилин. Персики протри з цукром, частина залиште для оформлення. Введи половину розпущеного желатину, перемішай і виклади 3/4 частини на охолоджений корж. Остуди. З'єднай йогурт з лимонним соком, цедрою і 2 ст. ложками цукру, введи залишився розпущений желатин і збиті вершки. Виклади на...
Переглядів: 647
Рецепти | | Коментарі (0)

Курка запечена з овочами: гомілка Куряча 800 грРослинна олія 30 млч. ложка СільПомідори червоні 200 грПерець солодкий червоний (паприка) 1 шт.Перець солодкий жовтий 1 шт.Лук ріпчаста (100 гр) 1 шт.Розмарин гілочки 3 шт.Часник часточки 3 шт.Перець чорний мелений ч. л.Помідори Черрі 200 гр.Курку посоліть і обсмажте на розігрітій сковороді до рум'яної скоринки. На фото зображений процес обжарювання приблизно в його середині, в результаті скоринка повинна бути більш вираженою. Обсмажену курку перекладіть в широку форму для запікання. Овочі вимийте і висушіть. Помідори наріжте кубиками, перець очистіть і одну половину наріжте...
Переглядів: 616
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Святковий»: 1 банку консервованої червоною квасолі1/2 банки корнішонів3 помідорамайонез200гр.шинки200гр.сиру1 червона цибулиназелень.Вивалити в тарілку всю квасолю. Порізати кубиками корнішони,потерти сир,порізати кубиками шинку і помідори. Все змішати і заправити майонезом.насправді дуже смачний салат,спробуйте.
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Крабовий листковий салат: упаковка крабових паличок (200 г)5 картоплин4 морквини5 яєцьмайонез.Картоплю і моркву відваріть в мундирі, остудіть, очистіть і натріть на дрібній тертці. У яєць відокремте білок від жовтка і дрібно натріть білок. Крабові палички дрібно наріжте. Тепер викладіть шари салату, промазуючи кожен шар майонезом, в наступній послідовності:1-й шар — половина картоплі2-й шар — крабові палички3-й шар — терті яєчні білки4-й шар — що залишився картопля5-й шар — морква з майонезомЗалишився жовток також натріть на тертці. Його можна використовувати для прикраси салату.
Переглядів: 651
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 281-290 291-300 301-310 311-320 321-330 ... 4691-4700 4701-4708