Головна » Статті » Рецепти

Рибка в «золотий шубці»
Рибка в «золотий шубці»:

700 г філе риби
2 цибулини
2 морквини
80 г сиру
200 г 10% сметани
підлогу-чайної ложки раст.масла для смазыв. форми
сіль, перець.

Філе розрізати на порційні шматочки і обсушити. Потім посолити, поперчити і викласти у змащену форму. Зверху посипати тертою морквою і кільцями цибулі. Потім залити сметаною та засипати тертим сиром. Запекти в духовці при 170 град хвилин 30.

Просмотров: 628
Категория: Рецепти |
| Теги: філе, рибка

Рекомендовані рецепти:

Салат з крабових паличок і авокадо
Короп запечений
Печиво з фісташками
Полуниця у вершках
Порційна шарлотка
Салат з сушених грибів
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: