Головна » Статті » Рецепти

Скумбрія, зроблена під домашню
Скумбрія, зроблена під домашню:

2 шт свіжомороженої скумбрії
Розсіл:
1.5 л води
3 повні ст. л. з гіркою солі
1.5 ст. л. цукру
2 ст. л. чаю чорного сухого
2 повні жмені цибулиння.

Готуємо розсіл. У каструлі з водою розчинний сіль, цукор, чай сухий і ретельно вимиту цибульне лушпиння. Довести до кипіння, накрити кришкою і дати охолонути. Процідити. Скумбрію почистити, видалити хвіст і голову, промити. Підготовлену рибу укласти в емальований або скляний посуд. Залити рибу готовим розсолом, накрити кришкою і залишити при кімнатній температурі на 3 дні. Щодня, вранці і ввечері перевертати скумбрію. Після закінчення 3 днів витягнути рибу з розсолу, промити під проточною водою. Для того, щоб риба була блискучою, змастити її олією. Для зберігання краще загорнути скумбрію в пергаментний папір і зберігати в холодильнику не більше 2-3 днів.

Просмотров: 356
Категория: Рецепти |
| Теги: скумбрію, рибу

Рекомендовані рецепти:

Макарони з шинкою і грибним соусом
Рулет з макової начинкою
Сирний пиріг з мандаринами
Цибулевий джем
Яблучна коврижка
Смачні сирники
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: