Головна » Статті » Рецепти

«Осетинський пиріг з сиром»
«Осетинський пиріг з сиром»:

7 склянок борошна
3 склянки молока
2 ст. л. дріжджів
5 г цукру
3 г солі
1 кг осетинського сиру або бринзи
1 ст. л. рослинного масла
3 ст. л. вершкового масла.

Просіяне борошно висипати в посуд. Вилити в борошно підігріте молоко або кефір. Додати дріжджі, цукор, сіль і замісити тісто. Тісто має вийти не дуже тверде. Поставити тісто на расстойку на 2 години. Через це час добре перемішати і прибрати ще на 40 хвилин. Для начинки розім'яти сир. Якщо сир не жирний, додати розтоплене вершкове масло. Тісто розділити на 3 частини. Розім'яти її у вигляді коржа і посередині покласти начинку. З'єднати кінці коржі в середині. Придавлюючи руками надати коржику круглу форму товщиною 1,5 див. Духовку розігріти до 200 градусів. Корж викласти на лист і випікати 15 хвилин. Готові пиріжки змастити вершковим маслом і розрізати на шість частин. Подається пиріг гарячим.

Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Fougasse - або що таке фугас?
Рецепт паски
Бутерброди з ананасом та сиром
Листкові трубочки
Кекс столичний
Макарони з шинкою і грибним соусом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: