«йогуртовий Торт без випічки»: 150 р. бісквітного печиво 100 г. вершкове масло Для начинки: 1 ст. желатину 650г. персиків 100 р. цукру 450 р. йогурту 250 р. густих вершків сік і терта цедра 1 лимона. Форму вистели пергаментом. Печиво розімни в крихту, з'єднай з вершковим маслом і щільно вклади. Остуди. Замочи желатин в холодній кип'яченій воді на 40 хвилин. Персики протри з цукром, частина залиште для оформлення. Введи половину розпущеного желатину, перемішай і виклади 3/4 частини на охолоджений корж. Остуди. З'єднай йогурт з лимонним соком, цедрою і 2 ст. ложками цукру, введи залишився розпущений желатин і збиті вершки. Виклади на корж з желе. Зверху нанеси залишився желе. Охлаждай протягом 3 годин.
|