Головна » Статті » Рецепти

«йогуртовий Торт без випічки»
«йогуртовий Торт без випічки»:

150 р. бісквітного печиво
100 г. вершкове масло
Для начинки:
1 ст. желатину
650г. персиків
100 р. цукру
450 р. йогурту
250 р. густих вершків
сік і терта цедра 1 лимона.

Форму вистели пергаментом. Печиво розімни в крихту, з'єднай з вершковим маслом і щільно вклади. Остуди. Замочи желатин в холодній кип'яченій воді на 40 хвилин. Персики протри з цукром, частина залиште для оформлення. Введи половину розпущеного желатину, перемішай і виклади 3/4 частини на охолоджений корж. Остуди. З'єднай йогурт з лимонним соком, цедрою і 2 ст. ложками цукру, введи залишився розпущений желатин і збиті вершки. Виклади на корж з желе. Зверху нанеси залишився желе. Охлаждай протягом 3 годин.

Просмотров: 648
Категория: Рецепти |
| Теги: Желатин

Рекомендовані рецепти:

Манні млинці
Болгарський картопляний салат
М'ясний батон з дайконом і шинкою
Пиріг з бринзою та руколою
Кекс столичний
Домашні 'Рафаелло'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: