Паста з пряними ковбасками: 1 ст. ложка оливкової олії400 г пряних копчених ковбасок1,5 чашки цибулі, нарізаного кубиками2 зубчики часнику2 чашки курячого бульйону280 г консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі1/2 чашки жирних вершків230 г макаронів пеннепо 1/2 чайної ложки солі і перцю1 чашка тертого сиру1/3 чашки дрібно нарізаного зеленого лука.Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому сильному вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд. Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони,...