Головна » Статті » Рецепти


Печиво «Кульбаби»: Тісто:3 варених жовтки125 г м'якого сл. масла1/2 пакетика розпушувача3 ст. ложки сметани150 г борошнакукурудзяні паличкикокосова стружкаГлазур:1/2 склянки цукру3 ст. ложки вершків 10% (можна молоко)30 г сл. масла.Масло розтерти з жовтками і сметаною. Додати борошно з розпушувачем і замісити м'яке тісто. З'єднати в кулю і відправити в холодильник хвилин на 30.Скачати з тіста кульки, викласти на змащений олією або застелене папером деко і випікати в розігрітій духовці 20-25 хвилин, до легкого підрум'янення. Кукурудзяні палички (50г) розмолоти в блендері, змішати з кокосовою стружкою (25г). Для глазурі потрібно...
Переглядів: 634
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирне печиво: 200 гр сиру100 гр молочного шоколаду (або чорного)1 столова ложка сметани1 столова ложка меду (або цукру)кілька фініківкілька ядер мигдалю.Замість шоколаду для посипання можна використовувати подрібнене печиво, кокосову стружку. Для начинки можна використовувати шматочок шоколаду, солодкі ягоди і багато іншого. Загалом, простір для творчості необмежений. Якщо ви використовуєте грубозернистий сир, його необхідно попередньо протерти через дрібний друшляк. Може знадобитися більше або менше сметани залежно від вологості сиру. До сиру додати сметану, мед (або цукор), добре розтерти ложкою. Шоколад натерти на дрібній тертці. Руки змочити водою, викласти на долоню столову ложку сирної маси. Сформувати...
Переглядів: 659
Рецепти | | Коментарі (0)

Рибний торт-салат: 2 пачки несолодких круглих крекерів1 баночка будь-яких рибних консервів (горбуша, тунець, сайра в олії, можна крабові палички)4-5 яєць300 гр майонезу1-2 зубчики часникузелена цибуляблизько 100 го сиру за смаком.Викласти на тарілку шар крекерів, зверху натерті на тертці і змішані з майонезом яєчні білки (жовтки залишити для прикраси). Знову шар крекерів (щоб між ними було як можна менше просвітів), зверху злегка змастити майонезом, зверху покласти шар розім'ятих виделкою і змішаних з майонезом консервів (рідина злити), посипати зеленою цибулею. Знову шар крекерів, потім змішати з часником і майонезом тертий сир. Далі шар крекерів, зверху...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з м'ясом і овочами: 100 гр твердого сиру або 2 плавлених сирка4 яйця2 вареної моркви2 варені буряківварене м'ясо (у мене яловичина)часникмайонез.1 шар: м'ясо дрібно порізати, додати часник, роздавлений через землянку, майонез, все перемішати.2 шар: сир, натертий на крупній тертці, майонез.3 шар: яйця на крупній тертці потерти, майонез.4 шар: морква потерти на крупній тертці, майонез.5 шар: буряк потерти на крупній тертці, майонез.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Торт з курагою і сиром: Для бісквіта:1 склянка борошна3 яйця1 ст. ложка меду1 ч. ложка розпушувача1/4 ч. ложки соди1 ст. ложка рослинного маслапівсклянки цукруДля начинки:400 гр сиру300 гр кураги1 ст. ложка (з гіркою) желатину500 мл апельсинового сокуцукор — за смаком.Спочатку спечемо бісквіт: Яйця збити з цукром і медом. Борошно змішати з розпушувачем і содою. Додати в тісто борошно і масло, ретельно вимісити. Отримане тісто вилити у форму і запікати 30-40 хвилин (до сухої зубочистки). Бісквіт відсудити розрізати на два коржі.Начинка:Желатин залити 200 мл...
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Квасоля з грибами в горщику: 200 гр червоної квасолі1 упаковка заморожених печериць (400 гр)2 цибулини3 зубчики часнику100 гр вершкового масласіль, перецьулюблені приправилавровий листсвіжа зелень.Квасолю замочити на кілька годин, відварити майже до готовності. Цибулю і часник обсмажити з грибами, додати до них квасоля, приправити. У горщик викласти грибну суміш, долити відвар від квасолі, покласти лавровий листок, шматочок вершкового масла і тушкувати в духовці протягом 30 хвилин.
Переглядів: 606
Рецепти | | Коментарі (0)

Ачма грузинська по-швидкому: лаваш 4 аркушаяйця 3 штукисир російський 200 рсир адигейський 300 гмолоко 1 склянкусіль, кінза, кріп за смаком.Сир натираємо на крупній тертці, додаємо яйця, трохи солі, дрібно нашатковану зелень і молоко, добре перемішуємо. На деко викладаємо шар лаваша, промазуємо начинкою, накриваємо наступним шаром і т. д. Залишаємо 4-5 столових ложок начинки для верхнього шару. Ачму поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності покриваємо верхній шар залишилася сирною начинкою і даємо підрум'янитися. Остиглу ачму ріжемо на порційні шматочки.
Переглядів: 596
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з буряка з волоськими горіхами: Варена буряк 2 шт.Покрошеные ядра волоських горіхів 1 склянкаЧасник 2 зубчикиОливковий майонезПерецьСіль.Почистити і натерти на крупній тертці відварену буряк. Подрібнити зубчики часнику. Злегка обсмажити ядра горіхів на сухій сковороді. Змішати часник з оливковим майонезом, буряком і горіхами, додати за смаком сіль і перець. Викласти салат на тарілку у формі кола чи овалу. Полити салат оливковою майонезом і посипати горіхами.
Переглядів: 617
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирний «торф'яної» пиріг: борошно пшеничне 400 гмасло вершкове 250 гсир 500 ркакао-порошок-4 ст. л.яйця 4 штцукор 350 рванільний цукор 1 пач.крохмаль 3 ст. л.сметана 100 р.Розігріти вершкове масло,додати 150 г цукру і розтерти. Змішати какао з борошном і перетерти з цукровою масою до стану крихти.Застелити форму папером для випічки і висипати половину крихти. Приготувати начинку:змішати сир з цукром і ванільним цукром,додати яйця і сметану,Збити блендером до однорідної маси,потім додати крохмаль. Вилити сирну суміш поверх шоколадної крихти. Зверху засипати залишилася крихтою. Випікати пиріг 45 хвилин в розігрітій духовці при 190 градусах.
Переглядів: 633
Рецепти | | Коментарі (0)

Паста з пряними ковбасками: 1 ст. ложка оливкової олії400 г пряних копчених ковбасок1,5 чашки цибулі, нарізаного кубиками2 зубчики часнику2 чашки курячого бульйону280 г консервованих томатів у власному соку, з додаванням чилі1/2 чашки жирних вершків230 г макаронів пеннепо 1/2 чайної ложки солі і перцю1 чашка тертого сиру1/3 чашки дрібно нарізаного зеленого лука.Розігрійте оливкову олію на сковороді на середньому сильному вогні, поки не з'явиться димок. Додайте нарізані ковбаски і цибулю і готуйте, поки не підрум'яниться, близько 4 хвилин. Додайте часник і обсмажте ще близько 30 секунд. Додайте бульйон, помідори, вершки, макарони,...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 301-310 311-320 321-330 331-340 341-350 ... 4691-4700 4701-4708