Головна » Статті » Рецепти

Торт з курагою і сиром
Торт з курагою і сиром:

Для бісквіта:
1 склянка борошна
3 яйця
1 ст. ложка меду
1 ч. ложка розпушувача
1/4 ч. ложки соди
1 ст. ложка рослинного масла
півсклянки цукру
Для начинки:
400 гр сиру
300 гр кураги
1 ст. ложка (з гіркою) желатину
500 мл апельсинового соку
цукор — за смаком.

Спочатку спечемо бісквіт:
Яйця збити з цукром і медом. Борошно змішати з розпушувачем і содою. Додати в тісто борошно і масло, ретельно вимісити. Отримане тісто вилити у форму і запікати 30-40 хвилин (до сухої зубочистки). Бісквіт відсудити розрізати на два коржі.
Начинка:
Желатин залити 200 мл соку і дати набрякнути, потім розпустити його. Курагу залити 300 мл соку, проварити на повільному вогні, додавши півсклянки цукру. Потім відсудити її і пюрировать блендером. Далі змішати курагу з половиною розпущеного желатину. Сир злегка збити з цукром, додавши цукор за смаком. Влити залишився желатин, перемішати.
Збірка:
На перший корж (не виймаючи його з форми) викласти сир і дати творожному шару злегка загуснути 20 хвилин в холодильнику. Потім зверху укласти шар кураги, використавши її на 3/4. Наступним шаром викласти знову сир. Потім другий корж. Зверху торт залити залишилася масою з кураги.

Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: сир, залити

Рекомендовані рецепти:

Перець, фарширований по-французьки
Хліб в хлібопічка Panasonic SD-2501
Бананові оладки
Кабачковий пиріг з сиром і беконом
Яблучний пиріг зі сметанною заливкою
Картопля з овочами, запечений у вершках
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: