Головна » Статті » Рецепти |
Курча, запечений в сирі
Ніжне м'ясо під сирною скоринкою порадує гурманов.Продукты: 2 курячі тушки, 2 лимона, 200 гр твердого сиру, 4 столові ложки жирної солодкуватою сметани, 3 столові ложки олії, сіль, чорний і червоний мелений перець, пучка базиліка і коріандру. Процес приготування: курчат вимити, обсушити паперовими рушниками. Розрізати грудну кістку в центрі, надрізати і шкіру в декількох місцях. Зелень дуже дрібно порубати. Сир і цедру лимона терти на дрібній тертці. Сметану змішати з сіллю, перцем, зеленню, цедрою і половиною всієї кількості сиру. Змастити птицю отриманим соусом з усіх боків, глибоко начиняючи і надрізи, проштовхуючи під шкіру. У сотейнику розігріти олію і обсмажити курчат з двох сторін до рум'яної скоринки. Викласти у вогнетривку форму, полити соком одного лимона, засипати залишилися сиром і помістити в заздалегідь розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин. Витягнути, вичавити сік з решти лимона, повернути в духовку ще на 5 хв. | |
Просмотров: 818 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |