Головна » Статті » Рецепти

Курча, запечений в сирі
Ніжне м'ясо під сирною скоринкою порадує гурманов.Продукты: 2 курячі тушки, 2 лимона, 200 гр твердого сиру, 4 столові ложки жирної солодкуватою сметани, 3 столові ложки олії, сіль, чорний і червоний мелений перець, пучка базиліка і коріандру.
Процес приготування: курчат вимити, обсушити паперовими рушниками. Розрізати грудну кістку в центрі, надрізати і шкіру в декількох місцях.
Зелень дуже дрібно порубати. Сир і цедру лимона терти на дрібній тертці.
Сметану змішати з сіллю, перцем, зеленню, цедрою і половиною всієї кількості сиру.
Змастити птицю отриманим соусом з усіх боків, глибоко начиняючи і надрізи, проштовхуючи під шкіру.
У сотейнику розігріти олію і обсмажити курчат з двох сторін до рум'яної скоринки.
Викласти у вогнетривку форму, полити соком одного лимона, засипати залишилися сиром і помістити в заздалегідь розігріту до 200°С духовку на 15 хвилин.
Витягнути, вичавити сік з решти лимона, повернути в духовку ще на 5 хв.
Просмотров: 765
Категория: Рецепти |
| Теги: духовку, лимона

Рекомендовані рецепти:

Яблучний пай
Калиссоны - французькі ласощі
Fougasse - або що таке фугас?
Картопляні пиріжки з капустою
Ватрушки "Трояндочки"
Медовий пиріг на швидку руку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: