Головна » Статті » Рецепти

Ачма грузинська по-швидкому
Ачма грузинська по-швидкому:

лаваш 4 аркуша
яйця 3 штуки
сир російський 200 р
сир адигейський 300 г
молоко 1 склянку
сіль, кінза, кріп за смаком.

Сир натираємо на крупній тертці, додаємо яйця, трохи солі, дрібно нашатковану зелень і молоко, добре перемішуємо. На деко викладаємо шар лаваша, промазуємо начинкою, накриваємо наступним шаром і т. д. Залишаємо 4-5 столових ложок начинки для верхнього шару. Ачму поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності покриваємо верхній шар залишилася сирною начинкою і даємо підрум'янитися. Остиглу ачму ріжемо на порційні шматочки.

Просмотров: 447
Категория: Рецепти |
| Теги: шар, ачму

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Торт "Посмішка негра"
Коржики на кефірі "від бабусі"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Млинці заварні на молоці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: