Ачма грузинська по-швидкому: лаваш 4 аркуша яйця 3 штуки сир російський 200 р сир адигейський 300 г молоко 1 склянку сіль, кінза, кріп за смаком. Сир натираємо на крупній тертці, додаємо яйця, трохи солі, дрібно нашатковану зелень і молоко, добре перемішуємо. На деко викладаємо шар лаваша, промазуємо начинкою, накриваємо наступним шаром і т. д. Залишаємо 4-5 столових ложок начинки для верхнього шару. Ачму поміщаємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20-30 хвилин. За 5 хвилин до готовності покриваємо верхній шар залишилася сирною начинкою і даємо підрум'янитися. Остиглу ачму ріжемо на порційні шматочки.
|