Старорусские розтягаї: 500 р готового дріжджового тіста,0,5 склянки рису,250 г сушених грибів,2 цибулини,3-4 ст. ложки вершкового масла,сіль, чорний мелений перець — за смаком.Гриби замочити в холодній воді на 3-4 години, після промити, залити водою і відварити до готовності. Відкинути на сито, обсушити, нарізати дрібними кубиками або пропустити через м'ясорубку. Рис відварити в підсоленій воді до готовності, відкинути на сито. Цибулю нарізати дрібними кубиками, обсмажити на вершковому маслі до м'якості, додати гриби, за смаком посолити і поперчити, смажити 2-3 хвилини. Потім з'єднати з рисом, ретельно перемішати, остудити. Дріжджове тісто скатати в джгут, нарізати невеликими шматочками,...