Шоколадний бісквіт: Тісто: 150 г сл. масла 150 г цукру 1 пакетик ванільного цукру 150 г шоколаду 2 яйця, 4 білка 150 г борошна 15-25 г какао 1 ч. ложка без верху розпушувача. Збити розм'якшене масло і 75 г цукру в пишну масу, додати ваніль, розтоплений шоколад, 2 яйця. Змішати і просіяти борошно, какао, розпушувач. Обережно з'єднати з яєчно-масляною масою. Збити в піну 4 білка і 75 г цукру. Додати в тісто і акуратно перемішати. Вилити в прокладену пергаментом форму діаметром 26 см і випікати при 175-200 градусах близько 40 хвилин. Вийняти бісквіт з форми, дати охолонути, розрізати на 2 коржа, або розрізати на тістечка, промазати желе. Верх змастити розтопленим на водяній бані шоколадом. Або знову ж прикрасити на ваш смак. Ось такий цей бісквіт в торті: ніжний , повітряний!
|