Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний бісквіт
Шоколадний бісквіт:

Тісто:
150 г сл. масла
150 г цукру
1 пакетик ванільного цукру
150 г шоколаду
2 яйця, 4 білка
150 г борошна
15-25 г какао
1 ч. ложка без верху розпушувача.

Збити розм'якшене масло і 75 г цукру в пишну масу, додати ваніль, розтоплений шоколад, 2 яйця. Змішати і просіяти борошно, какао, розпушувач. Обережно з'єднати з яєчно-масляною масою. Збити в піну 4 білка і 75 г цукру. Додати в тісто і акуратно перемішати. Вилити в прокладену пергаментом форму діаметром 26 см і випікати при 175-200 градусах близько 40 хвилин. Вийняти бісквіт з форми, дати охолонути, розрізати на 2 коржа, або розрізати на тістечка, промазати желе. Верх змастити розтопленим на водяній бані шоколадом. Або знову ж прикрасити на ваш смак. Ось такий цей бісквіт в торті: ніжний , повітряний!

Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: збити, бісквіт

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Шоколадні цукерки з карамельним присмаком
Рулет з індички з морквою і чорносливом
Шоколадно-ванільне печиво
Салат з гороху нут і тунця
Пастуше пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: