Горбуша в томатному соусі: Борошно пшеничне 20 гр Горбуша 400 гр Цибуля ріпчаста 1 шт. рідка Паста томатна 100 гр 2 шт. Помідори червоні Цукор пісок 1 ст. л. Сіль 1 ч. л Паприка 1 ч. л. Стейки можна брати цілком. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Тепер займемося соусом. Цибулю очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику так само. На маслі в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник. Додамо томатну пасту. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушиться 2-3 хвилини. У вогнетривкий посуд кладемо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином протушкувати в каструлі на вогні. Горбуша виходить соковита і пікантна.
|