Головна » Статті » Рецепти

Горбуша в томатному соусі
Горбуша в томатному соусі:

Борошно пшеничне 20 гр
Горбуша 400 гр
Цибуля ріпчаста 1 шт.
рідка Паста томатна 100 гр
2 шт. Помідори червоні
Цукор пісок 1 ст. л.
Сіль 1 ч. л
Паприка 1 ч. л.

Стейки можна брати цілком. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Тепер займемося соусом.
Цибулю очищаємо і нарізаємо вздовж, часточку часнику так само. На маслі в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник. Додамо томатну пасту. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушиться 2-3 хвилини. У вогнетривкий посуд кладемо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином протушкувати в каструлі на вогні. Горбуша виходить соковита і пікантна.

Просмотров: 641
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, горбуша

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з ананасом та сиром
Готуємо "Рибник"
Відкритий пиріг з персиками
Сирні конвертики
Апельсинові квадратики
Мигдальної-кукурудзяний кекс
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: