Головна » Статті » Рецепти


Салат «Ірис»: Банка консервованих кальмарів,100 грам креветок,2 картоплі,5 яєць,1 свіжий огірок,Майонез.Ставимо варити в підсоленій воді картоплю відварюємо яйця круто. Остиглий картоплю натираємо на крупній тертці, яйця ділимо на білки і жовтки. Ріжемо дрібними кубиками огірок і кальмари. Яєчні жовтки натираємо на дрібній тертці. Починаємо викладати салат на блюдо. Першим шаром піде картопля, змастіть майонезом, далі, кальмари, так само, з майонезом, креветки, огірки, шар майонезу, п'ятим шаром підуть терті яєчні жовтки. Тепер приступаємо до останнього шару. Натираємо білки на тертці, змішуємо з буряковим соком, щоб білки забарвилося в червоний колір.
Переглядів: 654
Рецепти | | Коментарі (0)

Фаршировані млинці, запечені під сиром: для начинки 3 яйця,150г вареного рису,будь-яка свіжа зелень,250г шинки або бекону,сіль і перець за смаком,раст. масло,1-2 ст. л. сметани,трохи тертого сиру. Спекти млинці. Приготувати начинку: варені яйця на тертці + рис + зелень+сметана+ тертий сир= все перемішати. Можна, хто любить, додати смажену цибульку. Викласти по 1ст.л. начинки на кожен млинець, згорнути трубочкою. Начинені млинці викласти у форму для запікання. Шинку нарізати соломкою. Сир на дрібній тертці. Викласти наблины шинку, посипати все сиром. Запікати 20 хв. при 180. При подачі на стіл прикрасити за бажанням.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Креветки в часниковому соусі з пастою: 4 столові ложки вершкового масла2 столові ложки оливкової олії1 / 2 середньої цибулини, дрібно нарізаною4 зубчики часнику, подрібнити або пресовані500 гр очищених креветок1/2 склянки білого вина2 цілих лимона1 чайна ложка соусу ТабаскоСіль і мелений чорний перець за смаком240 гр пастинарізаного свіжого базиліка за смакомнарізаної свіжої петрушки за смаком1/2 склянки тертого сиру пармезан.Зварити пасту відповідно до інструкції на упаковці, злити воду, промити холодною водою. Цибулю і часник порубати дрібно. Нагріти оливкове масло і розтопити вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні....
Переглядів: 588
Рецепти | | Коментарі (0)

Рулет з фаршу з макаронами: 600 г фаршу150-200 г макаронів1 цибулина1 яйце2 шматочки батона100 мл молока або води100 г сиру1 зубчик часникуприправа до смакусіль, перець, панірувальні сухарірослинне масло.Відварюємо макарони так, як написано на упаковці і заправляємо рослинною олією, щоб не злиплися. З шматочків батона знімаємо шкірку і заливаємо молоком. Дрібно нарізаємо цибулю. У фарш кладемо розмочений батон, яєчний жовток, цибулю, зубчик часнику, пропущений через прес, сіль, перець і будь-яку приправу за вашим смаком. Фарш добре вимішуємо і відбиваємо, як на котлети. Миску з фаршем накриваємо і ставимо в холодильник...
Переглядів: 696
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з язиком: Картоплю 3шт.Мова свинячий або яловичий 300 - 400 гморква 1 ш.яйце 3 шт.огірки солоні або мариновані 4 штцибуля зелена за смакоммайонез.Відварити мови з лаврушкой, перцем, цибулею, часником, сіль. під кришкою на середньому вогні 1 годину. Охолодити у воді в якій варити ( тоді мова легко очистити), очистити. Варити овочі в мундирі, остудити ,очистити. Яйця варити круто. Всі інгредієнти нарізати., додати майонез за смаком.
Переглядів: 668
Рецепти | | Коментарі (0)

Пельмені в горщиках з грибами і сметаною: Пельмені 500 грамівПечериці свіжі 8 штукЦибуля ріпчаста 1 штукаМасло вершкове 50 грамівСметана 18% жирності 1 столова ложкаСіль за смакомПерець чорний мелений за смакомСвіжа зелень (петрушка, кріп) за смаком.Ставимо каструлю з водою на вогонь. Як тільки вода закипить, кидаємо пельмені. Відварюємо їх до напівготового стану. Тим часом цибулю чистимо, споліскуємо, дрібно шаткуємо соломкою. Гриби нарізаємо тонкими пластинками. У сковороді розігріваємо вершкове масло. Кидаємо в нього лук. Обсмажуємо його приблизно три хвилини. Потім відправляємо до цибулі гриби, додаємо сіль і перчик. Тримаємо все на вогні ще хвилин...
Переглядів: 666
Рецепти | | Коментарі (0)

Рецепт маринаду для червоної риби: 1 кг рибного філе4 столових ложки крупної морської солі2 столових ложки цукруцедра лимона20 г зелені кропу1/2 столової ложки коньяку.Натерти шматок рибного філе сіллю і цукром. Обваляти в лимонній цедрі і кропі. Збризнути коньяком. Закрити харчовою плівкою, злегка надірвавши її, щоб був доступ повітря. Поставити в холодильник на кілька годин: мінімум 4 години для слабосоленого смаку, а краще на ніч.
Переглядів: 600
Рецепти | | Коментарі (0)

Припущений лосось з овочами: 2 середніх моркви1 великий стебло селери1 невелика цибулина1/2 лимона700 гр філе лососясіль за смаком.Це відмінний спосіб для приготування цілком собі дієтичних страв, яким і є лосось, зроблений за цим рецептом. До речі, така рибка — відмінна основа для рибних салатів. Філе риби розрізаємо на 4 частини. Моркву нарізаємо кружечками, селеру і цибулю ріжемо на 4 частини, лимон ріжемо на тонкі скибочки. Кладемо овочі і лимон в сотейник. Вливаємо 1,5 літра води, солимо за смаком і доводимо до кипіння на сильному вогні. Зменшуємо полум'я до рівня трохи нижче середнього і готуємо...
Переглядів: 582
Рецепти | | Коментарі (0)

Піца в батоні: батонпомідорковбасасирмайонезмасло вершковепрованські трави.Нарізати хліб на шматки товщиною 5-7 см. Вибрати м'якоть, залишивши дно і боки. На дно кожної нашої чашечки покласти шматочок масла, потім начинку: ковбаса помідор, порізаний дрібними кубиками, додати 1-2 ч. ложки майонезу, зверху посипати прованськими травками і в духовку при 200 гр. хвилин на 15. Потім дістати, посипати сиром і ще хвилин на 5 поставити в духовку, дати сиру розплавитися.
Переглядів: 609
Рецепти | | Коментарі (0)

Як солити сало з часником: сало — хто яке любить5-6 зубчиків часникусільперець чорний мелений та горошоклавровий лист.Перед тим, як солити сало з часником, разрежем його на невеликі шматочки. І кожен шматочок надрізати ще на кілька шматочків, але не перерізаючи шкірку, щоб сало не розпалося. Зубчики часнику ріжемо пластинками, сіль змішати з меленим перцем і горошком. Потім обвалюємо кожен шматочок сала в перцево-солоної суміші і обкладаємо кожен шматочок сала пелюстками часнику. Солоне сало щільно складаємо в глибоку тарілку. Перекладаємо кожен шматок сала лавровим листом. Потім накриваємо ємність з салом плоскою тарілкою і ставимо зверху прес Залишаємо...
Переглядів: 645
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 291-300 301-310 311-320 321-330 331-340 ... 4691-4700 4701-4708