Головна » Статті » Рецепти

Пельмені в горщиках з грибами та сметаною
Пельмені в горщиках з грибами і сметаною:

Пельмені 500 грамів
Печериці свіжі 8 штук
Цибуля ріпчаста 1 штука
Масло вершкове 50 грамів
Сметана 18% жирності 1 столова ложка
Сіль за смаком
Перець чорний мелений за смаком
Свіжа зелень (петрушка, кріп) за смаком.

Ставимо каструлю з водою на вогонь. Як тільки вода закипить, кидаємо пельмені. Відварюємо їх до напівготового стану. Тим часом цибулю чистимо, споліскуємо, дрібно шаткуємо соломкою. Гриби нарізаємо тонкими пластинками. У сковороді розігріваємо вершкове масло. Кидаємо в нього лук. Обсмажуємо його приблизно три хвилини. Потім відправляємо до цибулі гриби, додаємо сіль і перчик. Тримаємо все на вогні ще хвилин п'ять, не забуваємо перемішувати. Після цього на дно горщиків викладаємо пельмені, кидаємо невеликий шматочок вершкового масла. Перекладаємо цибулю з грибами. Потім вливаємо сік, отриманий при обжарке печериць, заздалегідь змішаний зі сметаною. Посипаємо сіллю, перцем. Горщики накриваємо кришкою. Відправляємо їх в заздалегідь прогріту до ста вісімдесяти градусів духовку на двадцять хвилин. Потім відразу подаємо пельмені в горщиках з грибами і сметаною до столу, додавши в кожну подрібнену свіжу зелень.

Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: пельмені, грибами

Рекомендовані рецепти:

Хачапурі
Розсипчастий пиріг з курагою
Печиво із злакових пластівців
Картопляний салат з беконом та помідорами
Рулет з макової начинкою
Чізкейк з літніми ягодами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: