Рулет з фаршу з макаронами: 600 г фаршу 150-200 г макаронів 1 цибулина 1 яйце 2 шматочки батона 100 мл молока або води 100 г сиру 1 зубчик часнику приправа до смаку сіль, перець, панірувальні сухарі рослинне масло. Відварюємо макарони так, як написано на упаковці і заправляємо рослинною олією, щоб не злиплися. З шматочків батона знімаємо шкірку і заливаємо молоком. Дрібно нарізаємо цибулю. У фарш кладемо розмочений батон, яєчний жовток, цибулю, зубчик часнику, пропущений через прес, сіль, перець і будь-яку приправу за вашим смаком. Фарш добре вимішуємо і відбиваємо, як на котлети. Миску з фаршем накриваємо і ставимо в холодильник хвилин на 20, щоб настоявся. Сир натираємо на дрібній тертці. Для розкочування фаршу беремо харчову плівку. На плівку викладаємо фарш і трохи розподіляємо у вигляді квадрата. Тепер фарш накриваємо іншою частиною плівки і з допомогою качалки розкачуємо товщиною 1-1,5 див Беремо одну макаронину і перевіряємо, чи підходить розкатаний фарш за розміром. Якщо все підходить, як на фото, то прибираємо верхній шар плівки і розкладаємо макарони. Викладаємо макарони одним шаром, залишаючи нижній і верхній край на 2 см без макаронів. Це потрібно для того, щоб після згортання макарони не було видно по краях рулету, а в середині був красивий малюнок з макаронів. Зверху макарони посипаємо тертим сиром. Починаємо загорнути рулет з нижнього краю. За допомогою плівки нижній край фаршу накладаємо на макарони з сиром, притискаємо руками і продовжуємо акуратно загорнути рулет з допомогою плівки. Має вийти ось такий рулет. За допомогою плівки надаємо рулету рівну форму. Деко змащуємо олією. Посипаємо панірувальними сухарями. Викладаємо рулет з допомогою плівки на деко. Рулет з фаршу і макаронів з усіх боків змащуємо залишилися збитим яєчним білком і посипаємо панірувальними сухарями. Зверху рулет збризкуємо рослинним маслом і ножем або проколюємо виделкою в декількох місцях, щоб при приготуванні рулет не луснув). Ставимо деко в розігріту до 180-200 градусів духовку на 30-40 хвилин.
|