Головна » Статті » Рецепти

Фаршировані млинці, запечені під сиром
Фаршировані млинці, запечені під сиром:

для начинки
3 яйця,
150г вареного рису,
будь-яка свіжа зелень,
250г шинки або бекону,
сіль і перець за смаком,
раст. масло,
1-2 ст. л. сметани,
трохи тертого сиру.

Спекти млинці. Приготувати начинку: варені яйця на тертці + рис + зелень+сметана+ тертий сир= все перемішати. Можна, хто любить, додати смажену цибульку. Викласти по 1ст.л. начинки на кожен млинець, згорнути трубочкою. Начинені млинці викласти у форму для запікання. Шинку нарізати соломкою. Сир на дрібній тертці. Викласти наблины шинку, посипати все сиром. Запікати 20 хв. при 180. При подачі на стіл прикрасити за бажанням.

Просмотров: 660
Категория: Рецепти |
| Теги: сиром, млинці

Рекомендовані рецепти:

Простий салат з корейською морквою (рецепт)
Фісташковий пиріг
Перемячи з м'ясом
Коктейль алкогольний з морозивом (рецепт)
Салат з креветками, кальмарами та ікрою
Сирні пиріжки з грибами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: