Фаршировані млинці, запечені під сиром: для начинки 3 яйця, 150г вареного рису, будь-яка свіжа зелень, 250г шинки або бекону, сіль і перець за смаком, раст. масло, 1-2 ст. л. сметани, трохи тертого сиру. Спекти млинці. Приготувати начинку: варені яйця на тертці + рис + зелень+сметана+ тертий сир= все перемішати. Можна, хто любить, додати смажену цибульку. Викласти по 1ст.л. начинки на кожен млинець, згорнути трубочкою. Начинені млинці викласти у форму для запікання. Шинку нарізати соломкою. Сир на дрібній тертці. Викласти наблины шинку, посипати все сиром. Запікати 20 хв. при 180. При подачі на стіл прикрасити за бажанням.
|