Головна » Статті » Рецепти

Рецепт маринаду для червоної риби
Рецепт маринаду для червоної риби:

1 кг рибного філе
4 столових ложки крупної морської солі
2 столових ложки цукру
цедра лимона
20 г зелені кропу
1/2 столової ложки коньяку.

Натерти шматок рибного філе сіллю і цукром. Обваляти в лимонній цедрі і кропі. Збризнути коньяком. Закрити харчовою плівкою, злегка надірвавши її, щоб був доступ повітря. Поставити в холодильник на кілька годин: мінімум 4 години для слабосоленого смаку, а краще на ніч.

Просмотров: 620
Категория: Рецепти |
| Теги: рибного, Риби

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп з курячою грудкою
Мариноване куряче філе на грилі
Картопляний рулет з м'ясом
Шоколадні пряники з начинкою
Салат "Дубочек"
Сирні кексики
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: