Головна » Статті » Рецепти

Як солити сало з часником
Як солити сало з часником:

сало — хто яке любить
5-6 зубчиків часнику
сіль
перець чорний мелений та горошок
лавровий лист.

Перед тим, як солити сало з часником, разрежем його на невеликі шматочки. І кожен шматочок надрізати ще на кілька шматочків, але не перерізаючи шкірку, щоб сало не розпалося. Зубчики часнику ріжемо пластинками, сіль змішати з меленим перцем і горошком. Потім обвалюємо кожен шматочок сала в перцево-солоної суміші і обкладаємо кожен шматочок сала пелюстками часнику. Солоне сало щільно складаємо в глибоку тарілку. Перекладаємо кожен шматок сала лавровим листом. Потім накриваємо ємність з салом плоскою тарілкою і ставимо зверху прес Залишаємо сало на кілька годин при кімнатній температурі, потім прибираємо на добу в холодильник. Після цього очистити сало від надлишків солі, складаємо в пакет і прибираємо в морозильну камеру.

Просмотров: 633
Категория: Рецепти |
| Теги: сало, кожен

Рекомендовані рецепти:

Пиріг "Зебра"
Млинці з зеленою цибулею
Кекс на згущеному молоці
Пастуше пиріг
Торт "Прага"
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: