Головна » Статті » Рецепти

Омлет з м'ясом у горщиках
Яйця дуже корисні для дітей, але вони їх не люблять. У мене в запасі є прекрасний рецепт того, як приготувати омлет в горщиках з м'ясом. Виходить дуже смачно і ситно. Відразу хочу попередити, що всі ті корисні речовини, які нам потрібні з яєць і м'яса при термічній обробці не "вбиваються". Щоб їх "вбити", потрібні такі температури, при яких вже не м'ясо, ні яйця до вживання в пишу будуть непридатні.
Інгредієнти

Соковите теляче м'ясо (як на відбивні)
На один горщик близько 2 яєць і 1/4 склянки молока (пропорції зразкові. В ідеалі молока і яєць повинно бути порівну)
Сіль за смаком
Масло для смаження

Спосіб приготування

М'ясо відбиваємо, солимо, перчимо і підсмажуємо, як відбивну майже до готовності.
Збиваємо разом молоко з яйцями і додаємо сіль за смаком.
На дно горщика викладаємо підготовлене м'ясо і заливаємо зверху яєчно-молочною сумішшю. При бажанні модно зверху присипати тертим сиром. Вийде ще смачніше.
Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку до повної готовності.
Просмотров: 543
Категория: Рецепти |
| Теги: яєць, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Ажурні млинці (рецепт)
Сирні пампушки
Ладду - східне ласощі з нуту
Суп з ковбасками та овочами
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: