Головна » Статті » Рецепти |
Омлет з м'ясом у горщиках
![]() Інгредієнти Соковите теляче м'ясо (як на відбивні) На один горщик близько 2 яєць і 1/4 склянки молока (пропорції зразкові. В ідеалі молока і яєць повинно бути порівну) Сіль за смаком Масло для смаження Спосіб приготування М'ясо відбиваємо, солимо, перчимо і підсмажуємо, як відбивну майже до готовності. Збиваємо разом молоко з яйцями і додаємо сіль за смаком. На дно горщика викладаємо підготовлене м'ясо і заливаємо зверху яєчно-молочною сумішшю. При бажанні модно зверху присипати тертим сиром. Вийде ще смачніше. Накриваємо кришкою і ставимо в розігріту духовку до повної готовності. | |
Просмотров: 543 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |