Креветки в часниковому соусі з пастою: 4 столові ложки вершкового масла 2 столові ложки оливкової олії 1 / 2 середньої цибулини, дрібно нарізаною 4 зубчики часнику, подрібнити або пресовані 500 гр очищених креветок 1/2 склянки білого вина 2 цілих лимона 1 чайна ложка соусу Табаско Сіль і мелений чорний перець за смаком 240 гр пасти нарізаного свіжого базиліка за смаком нарізаної свіжої петрушки за смаком 1/2 склянки тертого сиру пармезан. Зварити пасту відповідно до інструкції на упаковці, злити воду, промити холодною водою. Цибулю і часник порубати дрібно. Нагріти оливкове масло і розтопити вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити протягом двох або трьох хвилин, до м'якості цибулі. Додати креветки, потім перемішати і смажити кілька хвилин. Вичавити лимонний сік. Додати вино, олія, сіль, перець і гострий соус. Перемішати і зменшити вогонь до мінімуму. Прибрати сковороду з вогню. Додати макарони і перемішати. Додати приправи за необхідності. Посипати тертим пармезаном і свіжою петрушкою.
|