Головна » Статті » Рецепти

Креветки в часниковому соусі з пастою
Креветки в часниковому соусі з пастою:

4 столові ложки вершкового масла
2 столові ложки оливкової олії
1 / 2 середньої цибулини, дрібно нарізаною
4 зубчики часнику, подрібнити або пресовані
500 гр очищених креветок
1/2 склянки білого вина
2 цілих лимона
1 чайна ложка соусу Табаско
Сіль і мелений чорний перець за смаком
240 гр пасти
нарізаного свіжого базиліка за смаком
нарізаної свіжої петрушки за смаком
1/2 склянки тертого сиру пармезан.

Зварити пасту відповідно до інструкції на упаковці, злити воду, промити холодною водою. Цибулю і часник порубати дрібно. Нагріти оливкове масло і розтопити вершкове масло у великій сковороді на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити протягом двох або трьох хвилин, до м'якості цибулі. Додати креветки, потім перемішати і смажити кілька хвилин. Вичавити лимонний сік. Додати вино, олія, сіль, перець і гострий соус. Перемішати і зменшити вогонь до мінімуму. Прибрати сковороду з вогню. Додати макарони і перемішати. Додати приправи за необхідності. Посипати тертим пармезаном і свіжою петрушкою.

Просмотров: 589
Категория: Рецепти |
| Теги: перемішати, креветки

Рекомендовані рецепти:

Львівський сирник
Мафіни з бананом і горіхами
Шоколадні цукерки з вівсяними пластівцями
Фруктові цукерки
Баклажани по-корейськи
Пряники медово-бананові
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: