Головна » Статті » Рецепти


Салат різнобарвний і дуже смачний: 2 головки червоної цибулі,300 грамів відвареного курячого філе,2 великих солодких перцю (червоний і жовтий),1 пучок зеленого цибулі,половинка качана пекінської капусти,2 столових ложки сметани,1 столова ложка гірчиці1 зубок часнику для заправки салату,чорний перець і сіль за смаком.Варене куряче м'ясо треба нарізати дрібними кубиками, червоний і жовтий перець порізати соломкою, капусту дрібно нашаткувати, а ріпчасту цибулю порізати тонкими півкільцями. Всі підготовлені таким чином інгредієнти викласти в салатник і змішати. Приготувати заправку, змішавши до однорідності сметану, гірчицю і пропущений через прес часник, а потім цією сумішшю заправити салат, посолити...
Переглядів: 603
Рецепти | | Коментарі (0)

Цукерок «Баунті»: 2 плитки молочного шоколаду3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкий стружки)1 склянку згущене молоко з цукром.Змішати гарненько згущене молоко з кокосовою стружкою. Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою. Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню, повторити з іншою начинкою. А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад. Поки начинка твердне в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурювати начинку за допомогою ложок і виделок або викладати назад на деко,щоб...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Пісочний пиріг — швидко і смачно: 200 грам вершкового масла або маргарину,1 яйце,неповний склянку цукру,3 склянки борошна,2 чайних ложки розпушувача,щіпка солі,варення або джем,волоські горіхи (за бажанням).Масло або маргарин кімнатної температури нарізаємо шматочками в простору миску. Туди ж просіваємо 2 склянки борошна, підсипаємо цукор, сіль, розпушувач і руками розтираємо все в крихту. Збиваємо яйце, замішуємо тісто. Довго його вимішувати не потрібно, інакше вийде тугим, «затягнутим». Як тільки всі інгредієнти з'єдналися, скачайте тісто в кулю, приберіть в холодильник. Хвилин через 15-20 дістаньте, відокремте приблизно третину. Більшу частину покладіть у форму і долонькою розподіліть по...
Переглядів: 607
Рецепти | | Коментарі (0)

Гострий грибний суп: 0, 5 кг печериці4 шт. великих картоплю1 велика цибулина)200 гр морква по-корейськивермішель тонка або спагеттірослинна оліясіль і перець за смаком.Ставимо воду в каструлі на вогонь. Цибулю і картоплю чистимо та миємо. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, картоплю — як зазвичай на суп. Гриби миємо й розрізаємо на половинки. Як тільки вода в каструлі закипіла, кладемо в неї картоплю і цибулю. Нехай покипить хвилин 5, потім додаємо вермішель. Ще через п'ять хвилин кладемо в каструлю гриби і корейську моркву. Солимо і перчимо суп. Тут — увага! Обов'язково спробуйте суп перед тим, як...
Переглядів: 678
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Для всієї родини»: картопля 250 гцибуля 1 штукаяйця 3 штукисир твердий 50 гперець болгарський невеликий 1 штукамайонез за смаком.Картопля і яйця відварити. Цибулю дрібно порізати і підсмажити на сливосном олії. Перець нарізати кубиками. Салат викласти шарами:1 шар — відварну картоплю потерти на дрібній тертці, перемішати з майонезом, підсолити за смаком і викласти на блюдо;2 шар — підсмажену цибулю;3 шар — яйця, натерті на дрібній тертці, зверху полити майонезом;4 шар — сир потерти на тертці, полити майонезом;5 шар — болгарський перець, змішати з майонезом і викласти на салат.Зверху...
Переглядів: 605
Рецепти | | Коментарі (0)

Конвертики з лаваша: лаваш 4 аркушаНачинка:грудка 1 штукасир твердий 50-100 ряйце 1 штуказелень, сіль, спеції за смаком.Грудку відварити в трохи підсоленій воді до готовності. Охолодити, нарізати варене м'ясо кубиками 1х1 див. Твердий сир натерти на тертці. Всі інгредієнти для начинки змішати, викласти на лист тонкого лавашу (квадрат 30 на 30 см). На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо її, додаємо шматочок вершкового масла і викладаємо конвертики уголочками вниз і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Подаємо готові конвертики відразу, так як в теплому вигляді вони смачніші.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Чортівня — супер корисний та смачний соус: помідори 3 кгхрін (корінь) 200 гчасник 200 гперець червоний (гострий) 2-3 штсіль 3-4 ст. л.Помідори ретельно помити, обсушити. Корені хрону вимити і почистити – поскоблить, як морквину ножем, щоб вони стали білими. Очистити часник.Помідори порізати на великі часточки. Перекрутити в глибоку миску помідори разом з хріном, з часником і гострим перцем. Додати томатну масу сіль. Ретельно перемішати. Дати настоятися 2-3 години. Банки (краще брати маленькі) і кришки прокип'ятити протягом 5-7 хвилин. Готову закуску розкласти по стерилізованим баночках і закрити гвинтовими кришками. Зберігати в холодильнику. Ця закуска добре...
Переглядів: 621
Рецепти | | Коментарі (0)

Буженина запечена з картоплею в рукаві: свинячий окіст 2-2,5 кгцибуля 2 штукичасник 5-6 штуксіль 1,5 чайної ложкирослинна олія 1-2 їдальні. ложкилавровий лист, чебрець,сіль, перець чорний і запашний за смакомкартоплю 1-1,5 кгМ'ясо вимити і обсушити. Зрізати зайвий жир – ще знадобиться. Приготувати суміш: Лавровий лист подрібнити. Чебрець, сіль, перець, лавровий лист з'єднати і добре перемішати. Натерти м'ясо приготовленою сумішшю, загорнути в плівку і покласти в холодильник на ніч. В рукав укласти порізану на великі шматки цибулю, цілі зубчики часнику, зверху викласти м'ясо, пару горошин запашного перцю і лаврушку.Зав'язати рукав і відправити м'ясо в...
Переглядів: 661
Рецепти | | Коментарі (0)

Іспанська класика — тортілья з картоплею: 1кг картоплі400г лука (2 великі цибулини)4 великих яйцясіль3-4ст.л. оливкової олії1ч.л. без верху розпушувача.Картоплю і цибулю чистимо, картоплю нарізаємо тонкими пластинками, цибулю — тонкими кільцями, на сковорідку*, бажано з антипригарним покриттям( інакше буде неможливо перевернути потім тортилью), наливаємо оливкову олію і смажимо цибулю і картоплю на невеликому вогні до готовності. солимо в кінці смаження. Збиваємо яйця з розпушувачем (розпушувач робить тортилью більш пишною), солимо, шумівкою перекладаємо готові картоплю і цибулю в збиті яйця і добре перемішуємо. Зі сковорідки, де смажили картоплю і цибулю, зливаємо зайве масло (олія не треба...
Переглядів: 573
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат з корейською морквою: Моркву-по корейськи 200 ркопчений Окорочок 1 штПомідор 2 штЦибуля ріпчаста 1 велика штМайонез.Моркву-по корейськи віджати. Стегенце і помідор нарізати соломкою. Цибулю нарізати півкільцями. Змішати всі інгредієнти з майонезом,зверху посипати кропом.
Переглядів: 610
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 271-280 281-290 291-300 301-310 311-320 ... 4691-4700 4701-4708