Головна » Статті » Рецепти

Конвертики з лаваша
Конвертики з лаваша:

лаваш 4 аркуша
Начинка:
грудка 1 штука
сир твердий 50-100 р
яйце 1 штука
зелень, сіль, спеції за смаком.

Грудку відварити в трохи підсоленій воді до готовності. Охолодити, нарізати варене м'ясо кубиками 1х1 див. Твердий сир натерти на тертці. Всі інгредієнти для начинки змішати, викласти на лист тонкого лавашу (квадрат 30 на 30 см). На сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо її, додаємо шматочок вершкового масла і викладаємо конвертики уголочками вниз і обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Подаємо готові конвертики відразу, так як в теплому вигляді вони смачніші.

Просмотров: 657
Категория: Рецепти |
| Теги: конвертики, твердий

Рекомендовані рецепти:

Рис з курячою печінкою
Печиво серпантин
Риба парова
Смачні пончики
Грушева шарлотка
Фаршировані гусячі шийки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: