Головна » Статті » Рецепти

Гострий грибний суп
Гострий грибний суп:

0, 5 кг печериці
4 шт. великих картоплю
1 велика цибулина)
200 гр морква по-корейськи
вермішель тонка або спагетті
рослинна олія
сіль і перець за смаком.

Ставимо воду в каструлі на вогонь. Цибулю і картоплю чистимо та миємо. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, картоплю — як зазвичай на суп. Гриби миємо й розрізаємо на половинки. Як тільки вода в каструлі закипіла, кладемо в неї картоплю і цибулю. Нехай покипить хвилин 5, потім додаємо вермішель. Ще через п'ять хвилин кладемо в каструлю гриби і корейську моркву. Солимо і перчимо суп. Тут — увага! Обов'язково спробуйте суп перед тим, як додавати сіль і перець. Корейська морквина надає супу незвичайний, особливий гострий смак, а тому ви повинні спробувати і визначити, наскільки покласти солі і перцю. Можливо, ви порахуєте, що не потрібно додавати спеції. Варимо суп до готовності картоплі. Подавати такий грибний суп можна зі сметаною, а можна і з майонезом, якщо ви любите гостру їжу.

Просмотров: 679
Категория: Рецепти |
| Теги: гострий, суп

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з сирним салатом
Закуска "Грибна галявина"
Шоколадне печиво
Шоколадний кекс
Шашлик на маївку з свинини
Сирний крем з бананами і фініками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: