Гострий грибний суп: 0, 5 кг печериці 4 шт. великих картоплю 1 велика цибулина) 200 гр морква по-корейськи вермішель тонка або спагетті рослинна олія сіль і перець за смаком. Ставимо воду в каструлі на вогонь. Цибулю і картоплю чистимо та миємо. Цибулю нарізаємо дрібними кубиками, картоплю — як зазвичай на суп. Гриби миємо й розрізаємо на половинки. Як тільки вода в каструлі закипіла, кладемо в неї картоплю і цибулю. Нехай покипить хвилин 5, потім додаємо вермішель. Ще через п'ять хвилин кладемо в каструлю гриби і корейську моркву. Солимо і перчимо суп. Тут — увага! Обов'язково спробуйте суп перед тим, як додавати сіль і перець. Корейська морквина надає супу незвичайний, особливий гострий смак, а тому ви повинні спробувати і визначити, наскільки покласти солі і перцю. Можливо, ви порахуєте, що не потрібно додавати спеції. Варимо суп до готовності картоплі. Подавати такий грибний суп можна зі сметаною, а можна і з майонезом, якщо ви любите гостру їжу.
|