Цукерок «Баунті»: 2 плитки молочного шоколаду 3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкий стружки) 1 склянку згущене молоко з цукром. Змішати гарненько згущене молоко з кокосовою стружкою. Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою. Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню, повторити з іншою начинкою. А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад. Поки начинка твердне в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурювати начинку за допомогою ложок і виделок або викладати назад на деко,щоб шоколад охолов.
|