Головна » Статті » Рецепти

Цукерок «Баунті»
Цукерок «Баунті»:

2 плитки молочного шоколаду
3 склянки кокосової стружки (бажано не солодкий стружки)
1 склянку згущене молоко з цукром.

Змішати гарненько згущене молоко з кокосовою стружкою. Потім підготувати поверхню яка поміститися в морозильник з пергаментним папером або харчовою плівкою. Використовуючи долоню надайте форму прямокутника одному шматочку і викладіть на підготовлену поверхню, повторити з іншою начинкою. А потім все це поставити в морозилку на 20 хвилин, таким чином буде зручніше занурювати в шоколад. Поки начинка твердне в морозильнику розтопити шоколад в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Потім занурювати начинку за допомогою ложок і виделок або викладати назад на деко,щоб шоколад охолов.

Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: шоколад, занурювати

Рекомендовані рецепти:

Суп з ковбасками та овочами
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Імбирно-медовий кекс з волоськими горіхами
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Сирні пампушки
Рецепт паски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: