Головна » Статті » Рецепти


Перлова каша з грибами: 250 гр перлової крупи200 гр печериць200 гр моркви100 гр цибулі3 ст. ложки рослинної оліїсолі.Свіжі гриби (бажано печериці або гливи) перебрати, ретельно промити, занурюючи їх у солону воду, сполоснути холодною водою і дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибуля ріпчаста дрібно нашаткувати. Подрібнені овочі і гриби окремо спасерувати на олії. Перлову крупу ретельно перебрати, прожарити на сковороді, залити окропом, дати розбухнути. Потім поставити на маленький вогонь і варити до готовності. Кашу змішати з пасерованими овочами і подати на стіл. Перлова каша вариться в розрахунку на 2 частини крупи...
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Сирні крекери «Квадратики»: сир твердий 100 гр.борошно 100 гр.вершкове масло 70 гр.вода холодна 2 ст. л.сіль за смаком.Сир натерти на дрібній тертці, змішати з борошном, додати холодне масло і все перетерти в крихту руками. Додавати по ложці води поки тісто не «збереться». Відправити в холодильник на 1 годину. Тісто максимально тонко розкачати і вирізати фігурки (сирні скибочки), зробити дірочки. Духовку розігріти до 200С і випікати 8 — 10 хвилин. Остудити і насолоджуватися чудовим смачними «Квадратиками».За бажанням в крекер можна додати паприку, гострий червоний перець, зелень, а також можна посипати кунжутом або маком.
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

«Гречаники»: 500 г м'яса150 г гречаної крупи2 яйця2 цибулини200 г томатного соусусіль, перець — за смакомборошно для паніруваннярослинна олія для обсмажування.Гречану крупу перебрати, вимити. Всипати в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Остудити. М'ясо пропустити через м'ясорубку з однією цибулиною. Додати у фарш яйця, сіль і перець за смаком, ретельно вимісити. З'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити отримані гречаники на рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки (як на фото). Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії...
Переглядів: 627
Рецепти | | Коментарі (0)

Кремлівського салату: 3 картоплі5 яєць250 гр капусти2 моркви300 гр майонезу50 гр горіхасіль.Картопля і яйця відварити, очистити, білки відділяємо від жовтків, картоплю нарізати кубиками, білки і жовтки дрібно. Капусту нашаткувати і посолити за смаком. Моркву сиру натираємо на крупній тертці, горіхи обсмажити на сковороді і подрібнити. Салат викладаємо наступними шарами: картопля змастити майонезом, морква змастити майонезом, жовтки змастити майонезом, капуста змастити майонезом, білки, горіхи. Ставимо на кілька годин в холодильник.
Переглядів: 629
Рецепти | | Коментарі (0)

Закуска грибочки на шпажках: Яйця перепелині 9 штПомідори (маленькі) 5 штМайонез або сметана 1 ст. л.Сіль, перець (за смаком)Гірчиця (за смаком та бажанням)Лист салату (для прикраси).Яйця перепелині відварити (2-3 хвилини). Очистити, відрізати верхівку і акуратно дістати жовтки. Додати до жовтків майонез або сметану, трохи поперчити, посолити за смаком. Розтерти. Можна додати трохи гірчиці. Начинити яйця. Маленькі помідори розрізати навпіл по горизонталі, вийняти м'якоть. Надіти «капелюшок» з помідора на «ніжку» з яйця. Нанизати «грибочки» на дерев'яні шпажки, майонезом або сметаною зробити крапочки на «капелюшках» .Викласти «грибочки» на шпажках на лист салату.
Переглядів: 632
Рецепти | | Коментарі (0)

Капустяні конвертики з сиром і шинкою: 5 цілих капустяного листя.тертий сир 70 р.2 зубчики часнику.шинка ( нарізка ) 5 шматочків.майонез.Яйце збити + сіль за смаком борошно і панірувальні сухарі ( з насінням кунжуту ) рослинне масло. Капусту відварити в підсоленій воді, остудити, зрізати потовщення. Сир + часник + майонез + нарізаний тоненькими брусочками шинка — перемішати. На капустяний лист викласти ст. л. начинки, згорнути в конвертик. Обваляти спочатку в борошні, потім у збитому яйці, а потім у панірувальних сухарях з насінням. Обсмажити на рослинній олії до золотистого кольору.
Переглядів: 625
Рецепти | | Коментарі (0)

Шинкові рулети з овочами: Селера кореневої 50 рПерець солодкий червоний (паприка) 50 гОгірки 50 рШинка 200 г3 шт. Помідори ЧерріПроростки квасолі маш 1 пуч.Вода 1 лКунжутна паста 2 ч. л.Лук сріблястий (білий) 10 р.Нарізати соломкою приблизно однакового розміру селера, перець і огірок. Паростки квасолі обдати окропом і посолити. Помідори черрі нарізати навпіл.Свинину нарізати тонкими смугами. У киплячій воді пополоскати свинину, тримаючи за кінчик, поки не змінити колір. Загорнути овочі і пласти свинини. Викласти на тарілку з паростками квасолі, прикрасити помідорами, полити соусом з кунжутною пасти і білого лука.
Переглядів: 642
Рецепти | | Коментарі (0)

Салат «Червоне море»: кальмари 250300 р12 шт. помідорисир 100200 рчасник 1 зубчикмайонез. Кальмари очистити і відварити в підсоленій воді 1-2 хвилини. Порізати соломкою. Помідори також порізати соломкою. Часник видавити через прес. Сир натерти на крупній тертці. Все перемішати і заправити майонезом.
Переглядів: 652
Рецепти | | Коментарі (0)

Простий рибний салат: 1 склянку рису1 банка горбуші у власному соку2 огіркапучок зеленого цибулімайонезсіль, перець.
Переглядів: 644
Рецепти | | Коментарі (0)

Курячої грудки під овочами з сиром та оливками: куряча грудка 2 штріпчаста цибуля 1 штморква 1 штболгарський перець 1 шт1-2 шт помідормаслинисир твердий 150 гборошномайонезолія для обсмажуваннясіль, перецьсвіжа зелень.Моркву очистити і потерти на крупній тертці. Лук очистити і порізати півкільцями. Цибулю і моркву спасерувати на олії. Помідори залити окропом і очистити шкірку. Очищену помідорки порізати кружальцями. Болгарський перець очистити від насіння і порізати тонкою соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Від курячої грудки відрізати філе. Вийде по 2 шматочки з кожної. Кожен шматочок окремо відбити молотком для м'яса,...
Переглядів: 591
Рецепти | | Коментарі (0)

1-10 11-20 ... 251-260 261-270 271-280 281-290 291-300 ... 4691-4700 4701-4708