Головна » Статті » Рецепти

Курячої грудки під овочами з сиром та оливками
Курячої грудки під овочами з сиром та оливками:

куряча грудка 2 шт
ріпчаста цибуля 1 шт
морква 1 шт
болгарський перець 1 шт
1-2 шт помідор
маслини
сир твердий 150 г
борошно
майонез
олія для обсмажування
сіль, перець
свіжа зелень.

Моркву очистити і потерти на крупній тертці. Лук очистити і порізати півкільцями. Цибулю і моркву спасерувати на олії. Помідори залити окропом і очистити шкірку. Очищену помідорки порізати кружальцями. Болгарський перець очистити від насіння і порізати тонкою соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Від курячої грудки відрізати філе. Вийде по 2 шматочки з кожної. Кожен шматочок окремо відбити молотком для м'яса, посолити і поперчити. Відбивну обваляти в борошні з двох сторін. На сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити відбивні з двох сторін. На деко викласти обсмажені відбивні і першим шаром викласти пасеровані цибулю і моркву. Другим шарів – болгарський перець. Третім шаром – помідор. Потім полити майонезом. Красиво викласти половинки маслин. Зверху посипати тертим сиром. На деко налити приблизно 50 мл води або бульйону. Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15-20 хвилин. Курячу відбивну подавати гарячою з макаронами, прикрасивши свіжою зеленню.

Просмотров: 434
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, очистити

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Цибулевий джем
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Закуска "Морське чудо"
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: