Курячої грудки під овочами з сиром та оливками: куряча грудка 2 шт ріпчаста цибуля 1 шт морква 1 шт болгарський перець 1 шт 1-2 шт помідор маслини сир твердий 150 г борошно майонез олія для обсмажування сіль, перець свіжа зелень. Моркву очистити і потерти на крупній тертці. Лук очистити і порізати півкільцями. Цибулю і моркву спасерувати на олії. Помідори залити окропом і очистити шкірку. Очищену помідорки порізати кружальцями. Болгарський перець очистити від насіння і порізати тонкою соломкою. Сир натерти на дрібній тертці. Від курячої грудки відрізати філе. Вийде по 2 шматочки з кожної. Кожен шматочок окремо відбити молотком для м'яса, посолити і поперчити. Відбивну обваляти в борошні з двох сторін. На сковороді розігріти рослинне масло і обсмажити відбивні з двох сторін. На деко викласти обсмажені відбивні і першим шаром викласти пасеровані цибулю і моркву. Другим шарів – болгарський перець. Третім шаром – помідор. Потім полити майонезом. Красиво викласти половинки маслин. Зверху посипати тертим сиром. На деко налити приблизно 50 мл води або бульйону. Поставити в попередньо розігріту до 200°С духовку на 15-20 хвилин. Курячу відбивну подавати гарячою з макаронами, прикрасивши свіжою зеленню.
|