Головна » Статті » Рецепти

«Гречаники»
«Гречаники»:

500 г м'яса
150 г гречаної крупи
2 яйця
2 цибулини
200 г томатного соусу
сіль, перець — за смаком
борошно для панірування
рослинна олія для обсмажування.

Гречану крупу перебрати, вимити. Всипати в киплячу підсолену воду і відварити до готовності. Остудити. М'ясо пропустити через м'ясорубку з однією цибулиною. Додати у фарш яйця, сіль і перець за смаком, ретельно вимісити. З'єднати м'ясний фарш з гречкою, знову добре перемішати. З фаршу сформувати котлети, запанірувати їх в борошні і обсмажити отримані гречаники на рослинному маслі з двох боків до золотистої скоринки (як на фото). Другу цибулину нарізати півкільцями і обсмажити на олії до золотистого кольору. Влити томатний соус і прогріти. Домашній томатний соус можна замінити покупними томатним соусом або томатною пастою, розведеною з водою у співвідношенні 1:1. У сковороду з соусом викласти гречаники, накрити кришкою і довести до готовності на невеликому вогні протягом 20-25 хвилин.

Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: соусом, томатний

Рекомендовані рецепти:

Смажені в клярі медальйони з капусти
Готуємо кіш
Торт "Медове поліно"
Баклажани по-корейськи
Пісний шоколадний манник
Креветки по-провансальски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: