Закуска грибочки на шпажках: Яйця перепелині 9 шт Помідори (маленькі) 5 шт Майонез або сметана 1 ст. л. Сіль, перець (за смаком) Гірчиця (за смаком та бажанням) Лист салату (для прикраси). Яйця перепелині відварити (2-3 хвилини). Очистити, відрізати верхівку і акуратно дістати жовтки. Додати до жовтків майонез або сметану, трохи поперчити, посолити за смаком. Розтерти. Можна додати трохи гірчиці. Начинити яйця. Маленькі помідори розрізати навпіл по горизонталі, вийняти м'якоть. Надіти «капелюшок» з помідора на «ніжку» з яйця. Нанизати «грибочки» на дерев'яні шпажки, майонезом або сметаною зробити крапочки на «капелюшках» . Викласти «грибочки» на шпажках на лист салату.
|