Головна » Статті » Рецепти |
Закуска грибочки на шпажках
![]() Яйця перепелині 9 шт Яйця перепелині відварити (2-3 хвилини). Очистити, відрізати верхівку і акуратно дістати жовтки. Додати до жовтків майонез або сметану, трохи поперчити, посолити за смаком. Розтерти. Можна додати трохи гірчиці. Начинити яйця. Маленькі помідори розрізати навпіл по горизонталі, вийняти м'якоть. Надіти «капелюшок» з помідора на «ніжку» з яйця. Нанизати «грибочки» на дерев'яні шпажки, майонезом або сметаною зробити крапочки на «капелюшках» . | |
Просмотров: 648 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
Всего комментариев: 0 | |