Головна » Статті » Рецепти

Пиріг з капустою і яйцем
Інгредієнти:
* 1 середній качан капусти
* 2 ст. л. вершкового масла
* 4 відварених круто яйця
* по щіпці базиліка і орегано
* 1 яйце для змащування
* сіль за смаком
Для тіста:
* 250 г сиру жирністю 5%
* 125 г вершкового масла
* 2 яйця
* 1 ст. л. цукру
* 2 склянки борошна
* 1 ч. л. розпушувача для тіста
Приготування:
1. Капусту очистити від верхніх листків, потім розібрати на листя і нарізати їх на квадрати зі стороною 2 см.
2. Додати нарізану капусту в каструлю з товстими стінками, влити 0,75 склянки гарячої води. Тушкувати під кришкою 30 хв. Відварені яйця крупно порізати.
3. У замесочном тарілці змішати сир, яйця, розпушувач і цукор. Додати розм'якле масло і борошно, замісити тісто.
4. Розділити тісто на 2 частини так, щоб одна була трохи більше інший. Більшу частину розкачати качалкою.
5. Капусту злити в друшляк, злегка віджати і покласти в миску. Додати вершкове масло. Посолити, посипати базиліком і орегано. Додати круті яйця, перемішати.
6. Деко застелити пергаментом, змастити маслом. Викласти розкачане тісто. Зверху покласти начинку, не доходячи до країв тесту 2,5-3 см. Ущільнити начинку.
7. Розігріти духовку до 180 °С. Розкачати меншу частину тіста, накрити пиріг і защипати краю. Змастити поверхню пирога яйцем і запікати в духовці 30 хв.
Просмотров: 963
Категория: Рецепти |
| Теги: капусту, яйця

Рекомендовані рецепти:

Маковий пиріг з шоколадним кремом
Печиво-квадратики "Осіннього вечора"
Яблучний насипний пиріг
Пастуше пиріг
Печиво "Анзак"
Хлібні булочки з розмарином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: