Головна » Статті » Рецепти |
Пиріг з капустою і яйцем
Інгредієнти: * 1 середній качан капусти * 2 ст. л. вершкового масла * 4 відварених круто яйця * по щіпці базиліка і орегано * 1 яйце для змащування * сіль за смаком Для тіста: * 250 г сиру жирністю 5% * 125 г вершкового масла * 2 яйця * 1 ст. л. цукру * 2 склянки борошна * 1 ч. л. розпушувача для тіста Приготування: 1. Капусту очистити від верхніх листків, потім розібрати на листя і нарізати їх на квадрати зі стороною 2 см. 2. Додати нарізану капусту в каструлю з товстими стінками, влити 0,75 склянки гарячої води. Тушкувати під кришкою 30 хв. Відварені яйця крупно порізати. 3. У замесочном тарілці змішати сир, яйця, розпушувач і цукор. Додати розм'якле масло і борошно, замісити тісто. 4. Розділити тісто на 2 частини так, щоб одна була трохи більше інший. Більшу частину розкачати качалкою. 5. Капусту злити в друшляк, злегка віджати і покласти в миску. Додати вершкове масло. Посолити, посипати базиліком і орегано. Додати круті яйця, перемішати. 6. Деко застелити пергаментом, змастити маслом. Викласти розкачане тісто. Зверху покласти начинку, не доходячи до країв тесту 2,5-3 см. Ущільнити начинку. 7. Розігріти духовку до 180 °С. Розкачати меншу частину тіста, накрити пиріг і защипати краю. Змастити поверхню пирога яйцем і запікати в духовці 30 хв. | |
Просмотров: 963 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |