Шинкові рулети з овочами: Селера кореневої 50 р Перець солодкий червоний (паприка) 50 г Огірки 50 р Шинка 200 г 3 шт. Помідори Черрі Проростки квасолі маш 1 пуч. Вода 1 л Кунжутна паста 2 ч. л. Лук сріблястий (білий) 10 р. Нарізати соломкою приблизно однакового розміру селера, перець і огірок. Паростки квасолі обдати окропом і посолити. Помідори черрі нарізати навпіл. Свинину нарізати тонкими смугами. У киплячій воді пополоскати свинину, тримаючи за кінчик, поки не змінити колір. Загорнути овочі і пласти свинини. Викласти на тарілку з паростками квасолі, прикрасити помідорами, полити соусом з кунжутною пасти і білого лука.
|