Головна » Статті » Рецепти

Перлова каша з грибами
Перлова каша з грибами:

250 гр перлової крупи
200 гр печериць
200 гр моркви
100 гр цибулі
3 ст. ложки рослинної олії
солі.

Свіжі гриби (бажано печериці або гливи) перебрати, ретельно промити, занурюючи їх у солону воду, сполоснути холодною водою і дрібно нарізати. Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Цибуля ріпчаста дрібно нашаткувати. Подрібнені овочі і гриби окремо спасерувати на олії. Перлову крупу ретельно перебрати, прожарити на сковороді, залити окропом, дати розбухнути. Потім поставити на маленький вогонь і варити до готовності. Кашу змішати з пасерованими овочами і подати на стіл. Перлова каша вариться в розрахунку на 2 частини крупи — 4,5 частини води.

Просмотров: 412
Категория: Рецепти |
| Теги: перлова, Каша

Рекомендовані рецепти:

"Веселі" мафіни
Катаеф з яблуками
Ніжний німецький пиріг Buchteln
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Оселедець у східному стилі
Пиріг з грибами і гречкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: