Салат різнобарвний і дуже смачний: 2 головки червоної цибулі, 300 грамів відвареного курячого філе, 2 великих солодких перцю (червоний і жовтий), 1 пучок зеленого цибулі, половинка качана пекінської капусти, 2 столових ложки сметани, 1 столова ложка гірчиці 1 зубок часнику для заправки салату, чорний перець і сіль за смаком. Варене куряче м'ясо треба нарізати дрібними кубиками, червоний і жовтий перець порізати соломкою, капусту дрібно нашаткувати, а ріпчасту цибулю порізати тонкими півкільцями. Всі підготовлені таким чином інгредієнти викласти в салатник і змішати. Приготувати заправку, змішавши до однорідності сметану, гірчицю і пропущений через прес часник, а потім цією сумішшю заправити салат, посолити і поперчити за смаком, ну і добре перемішати. Зверху салат необхідно щедро посипати дрібно нарубаним зеленою цибулькою і можна подавати до столу.
|