Головна » Статті » Рецепти

Іспанська класика — тортілья з картоплею
Іспанська класика — тортілья з картоплею:

1кг картоплі
400г лука (2 великі цибулини)
4 великих яйця
сіль
3-4ст.л. оливкової олії
1ч.л. без верху розпушувача.

Картоплю і цибулю чистимо, картоплю нарізаємо тонкими пластинками, цибулю — тонкими кільцями, на сковорідку*, бажано з антипригарним покриттям( інакше буде неможливо перевернути потім тортилью), наливаємо оливкову олію і смажимо цибулю і картоплю на невеликому вогні до готовності. солимо в кінці смаження. Збиваємо яйця з розпушувачем (розпушувач робить тортилью більш пишною), солимо, шумівкою перекладаємо готові картоплю і цибулю в збиті яйця і добре перемішуємо. Зі сковорідки, де смажили картоплю і цибулю, зливаємо зайве масло (олія не треба викидати, воно годиться потім для смаження інших продуктів), залишаємо тільки трошки (пів столової ложки), викладаємо картопляно-яєчну суміш на гарячу сковорідку і готуємо на невеликому вогні, коли низ добре схопився (приблизительно10-15 хвилин) з допомогою кришки або тарілки перевертаємо тортилью і смажимо до готовності, Смачно як гаряча, так і холодна.

Просмотров: 593
Категория: Рецепти |
| Теги: цибулю, картоплю

Рекомендовані рецепти:

Цукерки, бараночки
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Рибний салат з яблуками і горіхами
Коржики на кефірі "від бабусі"
Макарони з шинкою і грибним соусом
Тефтелі морквяно-м'ясні
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: